- Дата и час: 30 Ное 2024, 07:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
гаранция от 2001г. освобождаване
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
гаранция от 2001г. освобождаване
С риск да ме изкритикувате ще си задам въпроса. През 2001г срещу съпруга ми беше заведено дело с много обвинения минахме през Районен -оправдателна ,Окръжен по протест на постановената оправдателна присъда от там пък го върнаха в прокуратурата ,един път в Окръжна частично прекратиха от там в Районна прекратяват напълно обвиненията срещу съпруга ми.Но преди да се стигне до тук той от 2001 до 2002г беше в следствен арест и за да го пуснат аз съм внесла гаранция постановена от Окръжен съд по сметка на Окръжен съд.Сега ми остават 3м до изтичането на срока за да си потърся гаранцията ,но аз я търся от както е прекратено това дело-дознание-преписка и какво ли не още и никой не може да ми каже кой може да ми подпише за да ми освободят гаранцията. Само до главния прокурор не съм писала и мисля че няма смисъл и само ме разкарват напред назад(ела в 5 че в 4 излизам) нещо такова се получава.Последно ми казаха да се обърна към тогавашния наблюдаващ прокурор , той пък ми каза че вече е в Окръжен съд да търся друг е ми нали е внесена по сметка на Окръжен ............,само при съдята който постанови оправдателната присъда не съм ходила защото според мен той трябваше да се разпореди и за гаранцията когато постанови присъдата.Направо хвани единия удари другия .Плащах за всяка една грешка на следствие и прокуратура, съд за да заведа 2 дела в Страсбург и едно за отговорността на държавата(не че не ми се искаше да водя делата срещу определени елементи)но ще се радвам някой да заплати тези нерви които ми струваше всичко това през тези години.Ще ми хареса да добавя и това към искът ми за въпросното дело,имам поне 10 жалби и поне толкова молби да ми се освободи гаранцията (аз съм вносителя) с входящи номера
- liliqs
- Младши потребител
Re: гаранция от 2001г. освобождаване
liliqs написа:С риск да ме изкритикувате ще си задам въпроса. През 2001г срещу съпруга ми беше заведено дело с много обвинения минахме през Районен -оправдателна ,Окръжен по протест на постановената оправдателна присъда от там пък го върнаха в прокуратурата ,един път в Окръжна частично прекратиха от там в Районна прекратяват напълно обвиненията срещу съпруга ми.Но преди да се стигне до тук той от 2001 до 2002г беше в следствен арест и за да го пуснат аз съм внесла гаранция постановена от Окръжен съд по сметка на Окръжен съд.Сега ми остават 3м до изтичането на срока за да си потърся гаранцията ,но аз я търся от както е прекратено това дело-дознание-преписка и какво ли не още и никой не може да ми каже кой може да ми подпише за да ми освободят гаранцията. Само до главния прокурор не съм писала и мисля че няма смисъл и само ме разкарват напред назад(ела в 5 че в 4 излизам) нещо такова се получава.Последно ми казаха да се обърна към тогавашния наблюдаващ прокурор , той пък ми каза че вече е в Окръжен съд да търся друг е ми нали е внесена по сметка на Окръжен ............,само при съдята който постанови оправдателната присъда не съм ходила защото според мен той трябваше да се разпореди и за гаранцията когато постанови присъдата.Направо хвани единия удари другия .Плащах за всяка една грешка на следствие и прокуратура, съд за да заведа 2 дела в Страсбург и едно за отговорността на държавата(не че не ми се искаше да водя делата срещу определени елементи)но ще се радвам някой да заплати тези нерви които ми струваше всичко това през тези години.Ще ми хареса да добавя и това към искът ми за въпросното дело,имам поне 10 жалби и поне толкова молби да ми се освободи гаранцията (аз съм вносителя) с входящи номера
search.php?author_id=62761&sr=posts
...Всичко това, във връзка с един и същ случай ли е?!
...Въпросите, които задавате, далеч надвишават, приемливите граници на "обикновеното питане"!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|