- Дата и час: 26 Ное 2024, 21:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
реклама
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: НЕВИНЕН
Г-н Георгиев, Вие се смеете, но "писанията" и разсъжденията на младата госпожица, според мен са достойни за съжаление!
- innocent
- Младши потребител
innocent написа:Г-н Георгиев, Вие се смеете, но "писанията" и разсъжденията на младата госпожица, според мен са достойни за съжаление!
Не се занимавай с непълнолетни! ...Само този съвет, мога да ти дам - по темата.
Успех!
П.П. ...И не хаби нерви излишно! ...Повечето от участниците във форума, не са юристи и нямат дори начално юридическо образование!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Към Георгиев - разбира се! Все пак, непълнолетните, ама изобщо не ме привличат, признавам, че съм или по- скоро БЯХ палав! Никога не съм търсил "нещо свежо" или както там му казваха тук във форума. Ако аз излизах с момичето и бях усетил годините и 100% нямаше да има по- нататъчни отношения! Като се замисля, то и дотук не би се стигнало, ако девойчето не се беше навило да идва в нас! Гадно съвпадение на желания!
Колкото до КЪСМЕТА - убедих се в едно. Ако някой ПРОЧЕТЕ делото - НЕВИНЕН съм! Лошото, е че НЕ ГО четат - виждат 2-ма, 15 годишна, изнасилване и край! Гадно звучи, така е, НО все пак...! Със същия успех мога да бъда обвинен И НЕ САМО АЗ, а и много обикновени граждани във всичко! Само някой да "КАЖЕ" за някой и да попадне СЛУЖБОГОНЦИ! Край!!! Разрушават всичко!
Колкото до КЪСМЕТА - убедих се в едно. Ако някой ПРОЧЕТЕ делото - НЕВИНЕН съм! Лошото, е че НЕ ГО четат - виждат 2-ма, 15 годишна, изнасилване и край! Гадно звучи, така е, НО все пак...! Със същия успех мога да бъда обвинен И НЕ САМО АЗ, а и много обикновени граждани във всичко! Само някой да "КАЖЕ" за някой и да попадне СЛУЖБОГОНЦИ! Край!!! Разрушават всичко!
- innocent
- Младши потребител
georgiev_sfbg написа:innocent написа:Г-н Георгиев, Вие се смеете, но "писанията" и разсъжденията на младата госпожица, според мен са достойни за съжаление!
Не се занимавай с непълнолетни! ...Само този съвет, мога да ти дам - по темата.
И ти ли, Бруте?
-
teogeo - Активен потребител
innocent написа:Г-н Георгиев, Вие се смеете, но "писанията" и разсъжденията на младата госпожица, според мен са достойни за съжаление!
И тук не позна. Смее се на нещо друго.Ама хайде, да не обяснявам.
[Ако някой ПРОЧЕТЕ делото ....*]- нали това те питам де, дай го тука ние ще го прочетем...
- sisi19
- Потребител
innocent написа:...Лошото, е че НЕ ГО четат - виждат 2-ма, 15 годишна, изнасилване и край! Гадно звучи, така е, НО все пак...! Със същия успех мога да бъда обвинен И НЕ САМО АЗ, а и много обикновени граждани във всичко! Само някой да "КАЖЕ" за някой и да попадне СЛУЖБОГОНЦИ! Край!!! Разрушават всичко!
...Мислиш ли?!
Последна промяна georgiev_sfbg на 03 Ное 2010, 13:32, променена общо 4 пъти
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Към Георгиев - Не разбрах, кое Вие имахте предвид под "мислиш ли"?! Но ДА, убеден съм във всичко което казах, заставам зад думите си, нещо повече ЗАЩИТАВАМ веднага тезата си!
Имате ли представа докъде съм стигнал в "разследването си" по случая, както и докъде съм се жалвал!? Да речем, че по една или друга случайност имах възможност да стигна до възможно най- високо място....! ТРАГЕДИЯТА, е че и ОТТАМ потвърждават, редицата гафове, нарушения и др., обаче......
Имате ли представа докъде съм стигнал в "разследването си" по случая, както и докъде съм се жалвал!? Да речем, че по една или друга случайност имах възможност да стигна до възможно най- високо място....! ТРАГЕДИЯТА, е че и ОТТАМ потвърждават, редицата гафове, нарушения и др., обаче......
- innocent
- Младши потребител
innocent написа:Към Георгиев - Не разбрах, кое Вие имахте предвид под "мислиш ли"?! Но ДА, убеден съм във всичко което казах, заставам зад думите си, нещо повече ЗАЩИТАВАМ веднага тезата си!
За тази цел има адвокати!
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Тоя още ли продължава да пише едно и също тук ...
Човече, ако си невинен, нямаше да си в това положение
Да те светна ли нещо: Нали гледаш "знаковите" дела - знаеш ли, че там има огрооомен натиск от изпълнителната власт върху съда? Не обвинените да плащат рушвети, а правителството натиска здраво и казва "виновни са - не ги пускайте"!!! И какво се получава - пускат ги! Защо? Защото няма читаво доказателство срещу тях => като няма доказателства, съдът е обективен, прочел е делото и т.н. В твоя случай явно не е като да няма доказателства, а това, че ти си мислиш, че имало нещо нередно, че си невинен и т.н. ... явно имаш сбъркана ценностна система и сам не се усещаш, че си свършил нещо нередно, което законът казва, че е престъпление ...
П.П.: До сега не съм чул/видял някой осъден, или подсъдим да твърди, че е виновен
Ако пък спрямо теб се осъществява някаква световна конспирация и "всички са замесени" в нея, просто се чудя защо изобщо се занимаваш => живей свободно, умри достойно ...
Човече, ако си невинен, нямаше да си в това положение
Да те светна ли нещо: Нали гледаш "знаковите" дела - знаеш ли, че там има огрооомен натиск от изпълнителната власт върху съда? Не обвинените да плащат рушвети, а правителството натиска здраво и казва "виновни са - не ги пускайте"!!! И какво се получава - пускат ги! Защо? Защото няма читаво доказателство срещу тях => като няма доказателства, съдът е обективен, прочел е делото и т.н. В твоя случай явно не е като да няма доказателства, а това, че ти си мислиш, че имало нещо нередно, че си невинен и т.н. ... явно имаш сбъркана ценностна система и сам не се усещаш, че си свършил нещо нередно, което законът казва, че е престъпление ...
П.П.: До сега не съм чул/видял някой осъден, или подсъдим да твърди, че е виновен
Ако пък спрямо теб се осъществява някаква световна конспирация и "всички са замесени" в нея, просто се чудя защо изобщо се занимаваш => живей свободно, умри достойно ...
- inspectora
- Активен потребител
INSPECTORE - Доскоро звучеше, като разумен човек..?!
Значи, в моя случай, не само НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТА, но и НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Има деяние, но НЯМА престъпление!
Съдът решава, че съм изнасилил момиче! НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЪМ, ами тя НЕ Е пострадала! Кое да разбирам или осъзнавам?! ЗНАМ прекрасно кое е престъпление! Ами аз и да кажа "изнасилих я" ще противоричи на фактите! Аз ти казвам няма доказателства, че секс сме правили, ТЕ ми викат, изнасилил си я! Не съм ти казал, че ДВА дена след деянието тя си говори с моя приятел по телефона, шегува се, КОМЕНТИРА "тройката" и незнам какво още и вечерта....ХОП!
Значи, в моя случай, не само НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТА, но и НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Съдът решава, че съм изнасилил момиче! НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЪМ, ами тя НЕ Е пострадала! Кое да разбирам или осъзнавам?! ЗНАМ прекрасно кое е престъпление! Ами аз и да кажа "изнасилих я" ще противоричи на фактите! Аз ти казвам няма доказателства, че секс сме правили, ТЕ ми викат, изнасилил си я! Не съм ти казал, че ДВА дена след деянието тя си говори с моя приятел по телефона, шегува се, КОМЕНТИРА "тройката" и незнам какво още и вечерта....ХОП!
- innocent
- Младши потребител
innocent написа:Значи, в моя случай, не само НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТА, но и НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
... както си написал ...
innocent написа:Съдът решава, че съм изнасилил момиче!
Съдът решава има ли доказателства, деяние и престъпление ... Щом е решил, че има престъпление, значи е имало основания ... Много сте ми интересни като кажете, че съдът "си измисля" - съдът нищо не си измисля, той решава това, което е по делото! И пак той решава какво от поисканото да се събере по делото, с ясното съзнание, че не може да не събере допустими и относими доказателства! Щом така е преценил съда, значи е така - точка!!! Ако си невинен, нямаше да се стигне до това положение!!! Да, според теб нямало доказателства за съвкупление, камоли за насилствено такова - е да, ама не - явно е имало такива. Съдът не би си измислил - ти как си представяш едно доказателство? Може да е всичко /ако отговаря на закона/!!! Дори неща, които според теб изобщо не са доказателства ... както и да е ...
Пак ти казвам - не разсъждаваш правилно за живота като цяло - ако си невинен и въпреки това те осъждат, последното нещо, което трябва да правиш, е да пишеш по форуми и да занимаваш медии със съдбата си ... според мен има хиляди други начини да покажеш, че всъщност си несправедливо нарочен ...
- inspectora
- Активен потребител
До "innocent":
Естествено, че СЪДЪТ РЕШАВА! Съдът, има последната дума!
В Р.БЪЛГАРИЯ, а и във всяка цивилизована държава на Планетата Земя, ПРАВОРАЗДАВАНЕТО, СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ СЪДА!
П.П. ...А ти, кой искаш да решава?! ...Или ти се иска, ти, да определяш на Съда - кога, как и какви решения да взема?! ...Е, в ХХІ Век, това е трудно достижима мечта, дори и за неосъзнат диктатор!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%BE%D1%80
Естествено, че СЪДЪТ РЕШАВА! Съдът, има последната дума!
В Р.БЪЛГАРИЯ, а и във всяка цивилизована държава на Планетата Земя, ПРАВОРАЗДАВАНЕТО, СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ СЪДА!
П.П. ...А ти, кой искаш да решава?! ...Или ти се иска, ти, да определяш на Съда - кога, как и какви решения да взема?! ...Е, в ХХІ Век, това е трудно достижима мечта, дори и за неосъзнат диктатор!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%BE%D1%80
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
innocent написа:Към Георгиев - Не разбрах, кое Вие имахте предвид под "мислиш ли"?! Но ДА, убеден съм във всичко което казах, заставам зад думите си, нещо повече ЗАЩИТАВАМ веднага тезата си!
Е добре де , нали онзи ден те оправдах , още ли цивриш тук?!
А замислял ли си се ако пък сегашните ти и бъдещите докладчици и явяващи се горни прокурори /щото има и долни такива , нали / та и те като четат , какво формираш в тях? Чете си той пише си , лекса , и хоп-делото му разпределено .
Само си представи , как му избиват кучешките зъби отстрани и ноктите му как поникват напред видимо и му избиват косми по бузите....?!
Или някой ти е казал , че конкретния докладчик /долен докладчик/ пише в лекса и ти надуваше гайдата превантивно , за да му омекнеш железния чук, с който трябва да прасне в масата на правдата крехката ти като п-а--ч-а защитна версийка??
- miriam
- Потребител
miriam написа:innocent написа:Към Георгиев - Не разбрах, кое Вие имахте предвид под "мислиш ли"?! Но ДА, убеден съм във всичко което казах, заставам зад думите си, нещо повече ЗАЩИТАВАМ веднага тезата си!
Е добре де , нали онзи ден те оправдах , още ли цивриш тук?!
А замислял ли си се ако пък сегашните ти и бъдещите докладчици и явяващи се горни прокурори /щото има и долни такива , нали / та и те като четат , какво формираш в тях? Чете си той пише си , лекса , и хоп-делото му разпределено .
Само си представи , как му избиват кучешките зъби отстрани и ноктите му как поникват напред видимо и му избиват косми по бузите....?!
Или някой ти е казал , че конкретния докладчик /долен докладчик/ пише в лекса и ти надуваше гайдата превантивно , за да му омекнеш железния чук, с който трябва да прасне в масата на правдата крехката ти като п-а--ч-а защитна версийка??
С тези твои писания, стресира нашето момче - "innocent"!
Изтрил е доста от постовете си.
Променил е даже началното заглавие на темата във форума!
Ле-лееее! ...
...Давай по-умерено! ...Плашиш "пациентите".
Последна промяна georgiev_sfbg на 05 Ное 2010, 05:48, променена общо 2 пъти
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Re: реклама
реклама
от innocent на 22 Окт 2010, 11:10
Последна промяна innocent на 04 Ное 2010, 09:23, променена общо 2 пъти
innocent
"Реклама" казваш?!
...Е, ...щом е на твой "гръб", така да е!
...Хм!
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Към Георгиев - Еех, еех, това е то! Казаха ми хората да не се занимавам с глупости, ама аз нали съм си инат
Така или иначе, разбрах каквото исках! В БГ правосъдие няма! Ако бях "клекнал" на съдията, щеше условна да има! Дума да няма - предложи го човека! Ама аз нали невинен, изпълнен с доверие към системата, въоръжен с чест, достойнство, добри адвокати и минало за пример, тръгнах да ДОКАЗВАМ, не друго, а ИСТИНАТА!
Нито ми се спори повече, нито ми се коментира! Няма как да спечелиш на ШАХ, ако играеш по правилата, а отсреща местят фигурите, както си искат!
Прост пример: Аз тук, излагам ФАКТИ, закона е ясен в това отношение, а отсреща, какво?!...."да де ама тя на 15..."?! НИКОЙ ТУК НЕ ПОПИТА, "Ок де, защо те съдят за изнасилване, ако няма насилие"?!?! "Тя съпротивляваше ли се, отказа ли Ви"?!?! "При наличието на проц. нарушения, какво се случи"?!?! ЕДИН ДА БЕШЕ ПОПИТАЛ ТОВА!
Едва ли не ме изкараха малоумен, че пиша тук!
ДАНО, дами и господа, ДАНО, на никой това да не му идва до главата! Сега на ПО- НИСЪК стил:
Щерките ще ги овардите, да речем, къде ходят, с кого, до кога и т.н.
Ама синовете?! А?! Или си мислите, че аз съм израстнал в гората! Как ще обясните на тийнейджъра или по- големия, че ТРЯБВА да иска л.к. на всяка девойка, с която би искал да легне?! Прост пример: Купон в студ. град, девойки бол..., харесва си една, секс, а след два дена...?! Ужас!?
Безропотно "поех" всичко, което се "изля" в/у мен! Дано някой си вземе поука!
Ааа да, какво е правосъдието в БГ ли!? ИНСПЕКТОРА бе най-точен: "Щом те съдят, явно има за какво, щом съда е преценил има доказателства".............
Така или иначе, разбрах каквото исках! В БГ правосъдие няма! Ако бях "клекнал" на съдията, щеше условна да има! Дума да няма - предложи го човека! Ама аз нали невинен, изпълнен с доверие към системата, въоръжен с чест, достойнство, добри адвокати и минало за пример, тръгнах да ДОКАЗВАМ, не друго, а ИСТИНАТА!
Нито ми се спори повече, нито ми се коментира! Няма как да спечелиш на ШАХ, ако играеш по правилата, а отсреща местят фигурите, както си искат!
Прост пример: Аз тук, излагам ФАКТИ, закона е ясен в това отношение, а отсреща, какво?!...."да де ама тя на 15..."?! НИКОЙ ТУК НЕ ПОПИТА, "Ок де, защо те съдят за изнасилване, ако няма насилие"?!?! "Тя съпротивляваше ли се, отказа ли Ви"?!?! "При наличието на проц. нарушения, какво се случи"?!?! ЕДИН ДА БЕШЕ ПОПИТАЛ ТОВА!
ДАНО, дами и господа, ДАНО, на никой това да не му идва до главата! Сега на ПО- НИСЪК стил:
Ама синовете?! А?! Или си мислите, че аз съм израстнал в гората! Как ще обясните на тийнейджъра или по- големия, че ТРЯБВА да иска л.к. на всяка девойка, с която би искал да легне?! Прост пример: Купон в студ. град, девойки бол..., харесва си една, секс, а след два дена...?! Ужас!?
Ааа да, какво е правосъдието в БГ ли!? ИНСПЕКТОРА бе най-точен: "Щом те съдят, явно има за какво, щом съда е преценил има доказателства".............
- innocent
- Младши потребител
innocent написа:Към Георгиев - Еех, еех, това е то! Казаха ми хората да не се занимавам с глупости, ама аз нали съм си инат
The End
-
Melly - Старши потребител
Не мисля че мога да дам съвет на човека ,но искам да ви кажа следното,: Допреди няколко месеца държах дискотека (жена съм)и ми се налагаше по цяла нощ да стоя там направо съм се изумила на какво са способни момичета по на 13г и нагоре до 18г защото след това малко са захитрели и не го показват толкова.Ще попитате как са ги пускали охраната ми като дойде с по големия си БАТКО влиза тои гарантира за нея не веднъж ми се е случвало да изгоня някоя попрекалила не толкова с пиене колкото с екс,пико,кока и разни други лайна смъркаики ги само и само за да не е по назад или за да може да пие повече(вода).Ако случайно някои по заможен я почерпи е готова всичко да му направи дори и в дискотеката само и само да я потърси пак или да се покаже пред другите че е стока. Трябва да ви кажа че ЕВТИНАТА СТОКА ИМА МНОГО ПОТРЕБИТЕЛИ защото е лесно достъпна .Аз работех само с мъже никой не си е позволявал дори да ми направи намек защото не съм давала такива предпоставки за разлика от сегашното поколение,не че разликата ни е много голяма но може би 76-80 набор бяха възпитани по съвсем друг начин и имаха някакъв морал. Имам познати с дъщери които ги карат да се обличат предизвикателно направо смешно само и само да се забелязват. Така че не мисля че е имало изнасилване ,принуда и т.н. Имало е умисъл но не от страна на мъжа защото всички знаем че в повечето моменти мислят с долната си глава и са предсказуеми така че не си правете прибързани изводи. Добре ще е ако (не е длъжен)този мъж намери бивши съученички на тази НАСИЛЕНА девойка и се разрови за поведението и към тогавашния момент и след това какви са били коментарите по негов адрес от страна на НАСИЛЕНАТА и много неща ще станат ясни.Ако я бяхте потърсили за още една 3 може би нямаше да се оплаче но отхвърлена жена(момиче)КОФТИ имала е планове за бъдеще.А това момиче баща няма ли интересно какъв ли ще е неговия коментар за дъщеря му. РАзпечатка на телефона за въпросната нощ къде е звъняла и в колко часа (защото може да е понаобиколила да обере краставиците рано сутринта след насилването си де) цялата работа е смешна погледнато от страни защото всеки знае каква е стоката в дома му(майката също) ЗА мен НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ ПО БЕЗПОРЕН НАЧИН НА ОБРАТНОТО
- liliqs
- Младши потребител
innocent написа:Към Георгиев - Еех, еех, това е то! Казаха ми хората да не се занимавам с глупости, ама аз нали съм си инат
Истината, е като монетата - винаги има две страни!
...Но да си дойдем на думата, все пак (!):
Съвет ли търсиш в този форум или "трибуна"? Ако е второто - определено, няма да ти свърши работа! Това, е юридически форум, а не пазара "Кирков"!
...Ако търсиш съвет - задай конкретно питане - кратко и ясно (без да се впускаш в излишни коментари и "разводнявания", които никой не чете).
...И в крайна сметка, не забравяй все пак, че юридически консултации, се извършват от адвокати - срещу възнаграждение!
Успех!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
До "liliqs":
Подкрепям Ви напълно, относно изказаното мнение от Ваша страна!
liliqs написа:Не мисля че мога да дам съвет на човека ,но искам да ви кажа следното,: Допреди няколко месеца държах дискотека (жена съм)и ми се налагаше по цяла нощ да стоя там направо съм се изумила на какво са способни момичета по на 13г и нагоре до 18г защото след това малко са захитрели и не го показват толкова.Ще попитате как са ги пускали охраната ми като дойде с по големия си БАТКО влиза тои гарантира за нея не веднъж ми се е случвало да изгоня някоя попрекалила не толкова с пиене колкото с екс,пико,кока и разни други лайна смъркаики ги само и само за да не е по назад или за да може да пие повече(вода).Ако случайно някои по заможен я почерпи е готова всичко да му направи дори и в дискотеката само и само да я потърси пак или да се покаже пред другите че е стока. Трябва да ви кажа че ЕВТИНАТА СТОКА ИМА МНОГО ПОТРЕБИТЕЛИ защото е лесно достъпна .Аз работех само с мъже никой не си е позволявал дори да ми направи намек защото не съм давала такива предпоставки за разлика от сегашното поколение,не че разликата ни е много голяма но може би 76-80 набор бяха възпитани по съвсем друг начин и имаха някакъв морал. Имам познати с дъщери които ги карат да се обличат предизвикателно направо смешно само и само да се забелязват. Така че не мисля че е имало изнасилване ,принуда и т.н. Имало е умисъл но не от страна на мъжа защото всички знаем че в повечето моменти мислят с долната си глава и са предсказуеми така че не си правете прибързани изводи. Добре ще е ако (не е длъжен)този мъж намери бивши съученички на тази НАСИЛЕНА девойка и се разрови за поведението и към тогавашния момент и след това какви са били коментарите по негов адрес от страна на НАСИЛЕНАТА и много неща ще станат ясни.Ако я бяхте потърсили за още една 3 може би нямаше да се оплаче но отхвърлена жена(момиче)КОФТИ имала е планове за бъдеще.А това момиче баща няма ли интересно какъв ли ще е неговия коментар за дъщеря му. РАзпечатка на телефона за въпросната нощ къде е звъняла и в колко часа (защото може да е понаобиколила да обере краставиците рано сутринта след насилването си де) цялата работа е смешна погледнато от страни защото всеки знае каква е стоката в дома му(майката също) ЗА мен НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ ПО БЕЗПОРЕН НАЧИН НА ОБРАТНОТО
...и бих уточнил: Невинен, до установяване на противното - с влязла в сила присъда!
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
|
|