начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Какво да променим в lex.bg?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

RE: Какво да променим в lex.bg?

Мнениеот t » 22 Мар 2002, 17:00

Napravete v poshtata da moje da se poluchava HTML pisma.
t
Младши потребител

RE: RE: Какво да променим в lex.bg?

Мнениеот anonimko » 24 Мар 2002, 01:13

махнете гадните банери!!!
anonimko

Мнениеот galina » 29 Мар 2002, 12:22

първо искам да ви поздравя за добрата работа по lex.bg и да ви пожелая успех и за по-нататък;-) аз съм ви фенка. ползвам почти всички екстри на сайта. сега последно обаче ме изуми това за "Само за жени" > малко се подразних като го видях тъй като порталът има претенцията за правен портал, а не просто портал. може би сте имали нещо предвид с включването на този елемент в структурата на сайта?! от друга страна пък, сега като се замисля, може би "Само за жени - юристи" щеше да е по-читаемо. пишете ми за това
galina
Нов потребител

Мнениеот dora » 19 Апр 2002, 22:59

Поздравявам Ви за дизайна и функционалността на lex.bg - постигнали сте простор, свежест, гостоприемност и сте успели да привлечете остроумни, ерудирани и надеждни посетители. Много се забавлявам като чета дискусиите във форума на lex.bg и същевременно изпитвам страхопочитание към повечето от участниците в него – силно впечатление ми прави тяхната находчивост, интересна индивидуалност, стремеж и умение да се запази добрия тон и да се насърчи събеседника. Бих искала да може да се поместват на страниците на членовете на виртуалния клуб рекламни материали, но засега не успявам ефективно да копирам в страниците си съответни HTML – кодове, предполагам, че предварително сте изключили тази техническа възможност. Благодаря Ви за направеното досега за потребителите на lex.bg и Ви желая нови успехи!
dora
Младши потребител

Re: Какво да променим в lex.bg?

Мнениеот admin » 27 Юни 2002, 16:58

Благодаря на всички за отправените препоръки и изказаните мнения.
И за в бъдеще ще се стремим да се съобразяваме с тях!

Ваш:
Lex Webmaster
admin
Младши потребител

Re: Какво да променим в lex.bg?

Мнениеот milen » 02 Юли 2002, 16:33

Пожелавам Ви успехи!
Запознат съм с проекта за лекс.бг още преди да стартира и ставате все по-полезни. СУПЕР е!
Само още нещо - дано във форума се наложи нова КУЛТУРА, че като гледам в какво се превръщат някои дискусии (например тази за ревандикационния иск), ми се гади.
ФОРУМЪТ е за да извлечем полза от общуването си, а не за избиване на комплекси.
Благодаря за вниманието!
milen
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии