- Дата и час: 26 Ное 2024, 22:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Птп със средна телесна между кола и мотор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
53 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Птп със средна телесна между кола и мотор
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:34, променена общо 1 път
-
street - Потребител
ох направо ми се насълзиха очите да ти кажа.....
това "чувам удар отзад" малко субективно ми се струва, ти как мислиш? не е ли пожна следата от удара от това кой какво е чул? то е ясно, че водача на колата ще се прави на ощипан....а и от неговата позиция всеки звук, който идва от позиция, която не е в зрителното му поле е отзад даже и ако е в задната врата. Важни са резултатите от експертизата.
А след като си тръгнал да ме критикуваш лично ще ти кажа следното - от такива като теб street с такова мислене и практика хората имат подобно мнение за полицаите.....просто си много елементарен. И пак казвам - ЗДвП е най-малкия проблем. В случая има причинена СТП, което не знам дали знаеш е престъпление по НК. Даже и да има съпричиняване и да е по непредпазливост пак си остава престъпление.
това "чувам удар отзад" малко субективно ми се струва, ти как мислиш? не е ли пожна следата от удара от това кой какво е чул? то е ясно, че водача на колата ще се прави на ощипан....а и от неговата позиция всеки звук, който идва от позиция, която не е в зрителното му поле е отзад даже и ако е в задната врата. Важни са резултатите от експертизата.
А след като си тръгнал да ме критикуваш лично ще ти кажа следното - от такива като теб street с такова мислене и практика хората имат подобно мнение за полицаите.....просто си много елементарен. И пак казвам - ЗДвП е най-малкия проблем. В случая има причинена СТП, което не знам дали знаеш е престъпление по НК. Даже и да има съпричиняване и да е по непредпазливост пак си остава престъпление.
-
tino76 - Потребител
Не съм съгласен със street.Възможно е да е прав , но лично аз без да се запозная подробно с обстоятелствата не мога да дам такова категорично становище.
А случаи в които водачът на МПС , получил удар отзад е виновен има бол.Така например ако двамата се движат в две съседни ленти , да кажем МПС А в лява лента , МПС Б в дясна лента.МПС Б е първо.Ако МПС Б извърши маневра , с която рязко се пристрои в ляво , без да пропусне А и по този начин му пресече пътя тогава какво?Макар , че удара ще е отзад.Това с удара отзад е някаква катаджииска аксиома и като видят , че там са пораженията , сигурно и Анщайн да слезне от небето да им разясни за какво иде реч , ще си баят едно и също.
А случаи в които водачът на МПС , получил удар отзад е виновен има бол.Така например ако двамата се движат в две съседни ленти , да кажем МПС А в лява лента , МПС Б в дясна лента.МПС Б е първо.Ако МПС Б извърши маневра , с която рязко се пристрои в ляво , без да пропусне А и по този начин му пресече пътя тогава какво?Макар , че удара ще е отзад.Това с удара отзад е някаква катаджииска аксиома и като видят , че там са пораженията , сигурно и Анщайн да слезне от небето да им разясни за какво иде реч , ще си баят едно и също.
- REVOLUTION
- Активен потребител
а ти street от къде стана толкова наясно с първопричината - да не би да си видял резултатите от експертизата? споредм мен тоя в колата не се е огледал и не е видял че има моторист от дясно завил е без да подаде светлинен сигнал и го е засякъл, а както знаеш след като си с толкова много опит чл.5 от любимия ти закон казва Водачът на пътно превозно средство е длъжен:
1. да бъде внимателен и предпазлив към уязвимите участници в движението, каквито са пешеходците и водачите на двуколесни пътни превозни средства;
така че не ми давай примери с ударени коли и т.н. хипотезата тук е различна.
1. да бъде внимателен и предпазлив към уязвимите участници в движението, каквито са пешеходците и водачите на двуколесни пътни превозни средства;
така че не ми давай примери с ударени коли и т.н. хипотезата тук е различна.
-
tino76 - Потребител
....
-
street - Потребител
....
-
street - Потребител
абе street ти си баси и героя от приказките да знаеш на чест го избиваш нещо. Аз ти казах дай основания да видим що се прекратява насочи към подобна практика като си толкова врял и кипял. До тук се вживяваш на психолох и успокояваш човека друго не правиш. А да ти вярваме само на твърдяния от теб опит е повече от наивитет, когато се отнася до анонимни форуми......
-
tino76 - Потребител
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:35, променена общо 1 път
-
street - Потребител
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:36, променена общо 2 пъти
-
street - Потребител
street написа:ХАХАХ Тино аз ти пожелавам да се изучиш и да не шашкаш хората по форума , какви ги измисли не е истина направо
това ако го направиш в мвр като дознател ще те уволнят
това ако го направиш в прокуратурата като прокурор - ще те накажат
това ако го направиш като адвокат - никога няма да имаш клиенти
добре че, Тино е съдия ...иначе кофти
- marek972
- Потребител
.....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:36, променена общо 1 път
-
street - Потребител
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:36, променена общо 1 път
-
street - Потребител
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:37, променена общо 1 път
-
street - Потребител
....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:37, променена общо 2 пъти
-
street - Потребител
.....
Последна промяна street на 24 Авг 2010, 11:38, променена общо 1 път
-
street - Потребител
бъзикам се бе човек, успокой се малко ...
- marek972
- Потребител
....
-
street - Потребител
....
-
street - Потребител