- Дата и час: 26 Ное 2024, 23:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Първо провинение ... и досъдебно производство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Първо провинение ... и досъдебно производство
аа
Последна промяна deasly на 29 Мар 2011, 22:52, променена общо 1 път
- deasly
- Младши потребител
Re: Първо провинение ... и досъдебно производство
Просто не мога да повярвам !! Какво безочие !
Пушиш си спокойно марихуана и изведнъж някакви си полицаи имат наглоста да те притесняват, при според теб не употребяваш наркотика, е, държиш го, но карай да върви, нали някой все пак ти е казал, че това не е незаконно в страната.
Не стига това, ами полицейският произвол дори е продължил с образуването на досъдебно производство !!
При това, позволи ми да отгатна, без твоето позволение ?
Уф, добре, че е прокурорът да го прекрати, че иначе за една бройка да вземе да се обърнеш към адвокат ..
Пушиш си спокойно марихуана и изведнъж някакви си полицаи имат наглоста да те притесняват, при според теб не употребяваш наркотика, е, държиш го, но карай да върви, нали някой все пак ти е казал, че това не е незаконно в страната.
Не стига това, ами полицейският произвол дори е продължил с образуването на досъдебно производство !!
При това, позволи ми да отгатна, без твоето позволение ?
Уф, добре, че е прокурорът да го прекрати, че иначе за една бройка да вземе да се обърнеш към адвокат ..
Последна промяна marek972 на 27 Май 2010, 23:44, променена общо 1 път
- marek972
- Потребител
Re: Първо провинение ... и досъдебно производство
Лека парафраза по Богожиян в този случай би звучала така
"Алкохол ( viewtopic.php?f=13&t=37657&p=360174#p360174 ),наркотици и рокендрол" .
Сексът е просто екстра, при това незадължителна.
"Алкохол ( viewtopic.php?f=13&t=37657&p=360174#p360174 ),наркотици и рокендрол" .
Сексът е просто екстра, при това незадължителна.
- Гост.
- Старши потребител
Re:
deasly написа:...майтапа на страна, но в районното нe e никак смeшно
На мен ли го казваш?!
Майтапа настрана, като отчета, че наистина нищо няма да се получи с това производство, по ред причини, що не ги откажеш тея цигари?
Не ми отговаряй- отдели време и помисли. Изказът ти индикира за възможности.
deasly написа: Опасявам сe обачe, тъй като очаквам призовка, а адрeса ми по лична карта e друг и ако я получа със закъснeниe, шанса да бъда обявeн за общодържавно издирванe e огромeн...
Те, оперативните, като ти взимаха показанията ( не са обяснения, все още, според мен) ти не го ли каза и това? Ако не си- планувай една визита при тях и ги уведоми, че да не се ползваш с редица привилегии- отпосле.
deasly написа:Пазeтe сe, хора. В районното пратиха на съд по бърза процeдура за хулиганство eдно момчe, защото баба му звъннала на 112, а като отворил вратата видял полицай и попитал "Ти кой си? Лeгитимирай сe". Слeд коeто бил прeбит и съдeн за побой над длъжностно лицe...
На всeки можe да сe случи, при това за eдното нищо.
Това нЕма да е баш така.
Тази легенда може и да върви пред приятели, но тук- спести.
- Гост.
- Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|