Здравейте,
майка ми пострада при ПТП - има счупване на лявата ръка.Дознателят ни предложи да се споразумеем с шофьора.Бихте ли ни посъветвали за размера на обезщетението, тъй като не сме имали никога подобен проблем и нямаме представа какво обезщетение трябва да поискаме.
- Дата и час: 27 Ное 2024, 00:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обезщетение при ПТП за средна телесна повреда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Обезщетение при ПТП за средна телесна повреда
Мисля, че по-скоро трябва да се споразумеете със застрахователя, издал Гражданска отговорност на въпросния водач.
Да, можете да съдите самия водач, но застрахователя би трябвало да поеме изплащането на присъденото обезщетение. Нали това е смисъла на ГО?
Да, можете да съдите самия водач, но застрахователя би трябвало да поеме изплащането на присъденото обезщетение. Нали това е смисъла на ГО?
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|