начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Интернет сайт - отказват да изтрият профила ми

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Интернет сайт - отказват да изтрият профила ми

Мнениеот dcv890 » 19 Май 2010, 00:09

...
Последна промяна dcv890 на 31 Окт 2012, 19:05, променена общо 5 пъти
dcv890
Нов потребител

Re: Интернет сайт - отказват да изтрият профила ми

Мнениеот nksuccess » 19 Май 2010, 13:49

Обадете се на КЗЛД - cpdp.bg обяснете им проблема и ги попитайте как ще защитят личните ви данни.
nksuccess
Потребител

Мнениеот dcv890 » 19 Май 2010, 17:03

...
Последна промяна dcv890 на 18 Юни 2010, 02:01, променена общо 1 път
dcv890
Нов потребител

Мнениеот svettoslav » 19 Май 2010, 18:56

dcv890 написа:Благодаря, обаче проблема който ме притеснява в момента е със съденето, а начини за премахване на профила ми... аз и със хостинг компанията им мога да се свържа и да обясня проблема, но това само ще влоши нещата, защото всеки мой опит те приемат като заплаха и умишлена вреда към сайта
dcv890 написа:А и не съм сигурна дали само заплашват на думи или наистина смятат да предприемат нещо, но искам да знам могат ли изобщо да ме съдят там в Гърция?

Какво Ви притеснява толкова?Всеки може да смята каквото си иска.Вие не можете ли да заведете дело срещу тях?Ако бях на Ваше място точно това бих направил.Твърдите че са Ви опетнили.Това е непозволено от закона.Така че Вие сте пострадали в случая.Действайте докато е време.Трябва да ги изправарите в случая.А това може да има и възпиращ ефект относно техните "заплахи".
svettoslav
Активен потребител

Назад към Наказателно право