- Дата и час: 02 Дек 2024, 15:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заплаха по телефон
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Заплаха по телефон
Здравейте,искам да попитам какво да направя в следният,случай званят ми през цялата нощ и ден и ми праштат,смс и със заплахи и обиди зная кой е дори е бил в затвора някога,заплахите са от типа щте береш ядове и ти и копелето ти тоест детето ми имам дори запис от телефонен разговор в който ме предопреждава да не излизам краката щте ми счупят псувни на майка за гробове споменава званимисе деноношно имала съм много стара връзка преди да се омъжа със този човек покани ме да излезем и аз отказах и от тогава се почна моля ви за съвет
- radipalavrova
- Нов потребител
Re: Заплаха по телефон
radipalavrova написа:Здравейте,искам да попитам какво да направя в следният,случай званят ми през цялата нощ и ден и ми праштат,смс и със заплахи и обиди зная кой е дори е бил в затвора някога,заплахите са от типа щте береш ядове и ти и копелето ти тоест детето ми имам дори запис от телефонен разговор в който ме предопреждава да не излизам краката щте ми счупят псувни на майка за гробове споменава званимисе деноношно имала съм много стара връзка преди да се омъжа със този човек покани ме да излезем и аз отказах и от тогава се почна моля ви за съвет
Ами жалба в прокуратурата или РПУ-то. При желание могат да го гепнат за
нула време. Вашият запис не върши работа, но за МВР няма никакъв проблем
да използва СРС, за да хване в крачка въпросния г-н. И става страшно лесно,
само желание трябва. Тук има служители на МВР, те могат да допълнят нещо.
-
teogeo - Активен потребител
И до кога ще се преписва на матурите по литература?
П.п. Не че не е възможно "питащия" да не чака отговор,но и..всичко в едно изречение,резачка е отсякъде.
П.п. Не че не е възможно "питащия" да не чака отговор,но и..всичко в едно изречение,резачка е отсякъде.
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:И до кога ще се преписва на матурите по литература?
.
Това въпрос към тези, които са преписвали ли е? Или към тези, които са им позволявали?
-
teogeo - Активен потребител
Еми както са казали хората "...луд е тоя,дето му я дава".Какво са виновни хорицата?
- svettoslav
- Активен потребител
Направете си застраховка живот.
Оставете телефона или сим картата като веществено доказаталство където ще отправите жалба си.
Вие вече сте с друг номер и хич да не ви пука,защото куче което лае не хапе.
Кво като е бил в затвора,това не значи че непременно трябва да се страхуваме от гейове,защото те знаят какво е страх и винаги го използват срещу хора ,които не знаят какво е голям страх.
Спокойно премисли и си подай жалба за насилие,като упоменеш ,че си сменяш телефона и ще ограничиш даването на номера си.
Електрошок не е неоходимо да си купуваш,хвани си гадже полицай,шегичка
Оставете телефона или сим картата като веществено доказаталство където ще отправите жалба си.
Вие вече сте с друг номер и хич да не ви пука,защото куче което лае не хапе.
Кво като е бил в затвора,това не значи че непременно трябва да се страхуваме от гейове,защото те знаят какво е страх и винаги го използват срещу хора ,които не знаят какво е голям страх.
Спокойно премисли и си подай жалба за насилие,като упоменеш ,че си сменяш телефона и ще ограничиш даването на номера си.
Електрошок не е неоходимо да си купуваш,хвани си гадже полицай,шегичка
Последна промяна namakak на 16 Фев 2010, 23:04, променена общо 1 път
-
namakak - Потребител
svettoslav написа:И до кога ще се преписва на матурите по литература?
Дам ... и аз това се питам ... Лошото е, че не е само по литература. То се преписва вече и по изпити по Юридическите факултети ...
- inspectora
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|