начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

молба за съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

молба за съвет

Мнениеот frog9 » 12 Фев 2010, 14:49

Здравейте,
бих искала да чуя компетентно мнение по следният казус. Преди 3 години се сгодихме с приятелят ми и преди 2 години той тегли кредит и купихме апартамент. Нотариалният акт е на негово име. В документите за кредита пише, че ако нещо се случи с него кредита продължават да изплащат роднините му (майка му и сестра му). Преди извесно време на приятеля ми му откриха заболяване и след като минахме през ТЕЛК и НЕЛК му дадоха 60% инвалидност.
60% от вноските за апартамента до момента ги поемам аз. Искам да Ви попитам ако нещо се случи с него имам ли право на някаква част от имуществото или роднините му получават всичко и за тези вноски които съм погасила ще се получи "имала съм пари, дала съм".
Благодаря предварително.
frog9
Младши потребител

Re: молба за съвет

Мнениеот inspectora » 12 Фев 2010, 15:47

Още една тема със същото питане след два дни няма ли да пуснете?
inspectora
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 12 Фев 2010, 17:30

Понеже не сте си включила ЛС /ще цитирам само част от ЛС към мен - все пак щом сте прецениал, че следва да ми пратите ЛС, а не да ми отговорите тук, нямам право да изнасям всичко/ ...
frog9 написа:Г-н/г-жо Инспектор,
благодаря за коментарите Ви относно моя казус. Много добре съм наясно, че задавам въпроса си вече два пъти, но отговорите които получавам не ми помагат. Вие явно не сте наясно с положението, в което се намирам.

Уважаема г-жо, отговорите, които получавате не могат да Ви помогнат във вашия случай /каквито и да са получените отговори/ - положението Ви е такова, че следва да изберете - материалното, или душевното благополучие - трети вариант просто няма ... съжалявам ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот frog9 » 12 Фев 2010, 17:55

Благодаря за искреността Ви.
frog9
Младши потребител

Назад към Покупко-продажба