начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Неизплатен дълг

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатен дълг

Мнениеот sofia52 » 08 Дек 2009, 16:29

Продадох недвижим имот. В нотариалният акт е вписано, че купувачът трябва да доизплати сумата в посочен срок. Срокът изтече, но той не се издължава. Какви са правата ми и какви стъпки да предприема?
Благодаря Ви.
sofia52
Нов потребител

Re: Неизплатен дълг

Мнениеот Melly » 09 Дек 2009, 02:15

sofia52 написа:Продадох недвижим имот. В нотариалният акт е вписано, че купувачът трябва да доизплати сумата в посочен срок. Срокът изтече, но той не се издължава. Какви са правата ми и какви стъпки да предприема?
Благодаря Ви.

Първо - влизате при адвокат.
Второ - учтиво го поздравявате и питате би ли Ви консултирал по този и този въпрос.
Не забравяйте да носите със себе си документа за собственост.

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: Неизплатен дълг

Мнениеот p_dyan » 11 Дек 2009, 19:31

Веднага можете да поискате да бъде издадена заповед за незабавно изпълнение въз основа на документ - Чл.417 т.3 и после изп.лист и възбрана на този имот.
Съветвам ви да побързате и дано не стане късно, за да не отидете на други дълги дела после.
p_dyan
Потребител

Назад към Покупко-продажба