начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

от военна прокуратура изпращат призовки да се явя като свидетел

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

от военна прокуратура изпращат призовки да се явя като свидетел

Мнениеот memovito » 24 Окт 2009, 10:44

здравейте!за съжаление е факт наличието на псъхо-магистрати и аз съм го изпитал на собствений си гръб!както и да е!не го пожелавам никому!понеже се регистрирах токущо и несум много найсно с ползването на лех.бг искам да помолй за помощ!нуждай се от правна консултаций и понеже незнам към кой и по какъв начин да се обърна,реших да го направй през този форум,ако действийта ми са в разрез с практиката на сайта,молй прощете!
случайт ми е следният:от 2 години живей в чужбина,малко след като напуснах страната от роднини разбрах че от военна прокуратура изпращат призовки да се йвй като свидетел по дело,понеже никoй не ги получава съм обявен за национално издирване.задграничният ми паспорт изтече и подадох зайвление за нов в консулский отдел.интересува ме,дали има веройтност да ми бъде отказано издавнето на нов паспорт и ако е така,на какво правно основание?
ще съм много благодарен на всички публикували мнение по въпроса,благодърж ви предварително
memovito
Нов потребител

Re: от военна прокуратура изпращат призовки да се явя като свиде

Мнениеот georgiev_sfbg » 26 Окт 2009, 08:18

memovito написа:интересува ме,дали има веройтност да ми бъде отказано издавнето на нов паспорт

НЕ! :mrgreen:
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право