начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Как се пуска жалба до прокуратурата

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Как се пуска жалба до прокуратурата

Мнениеот Magnollia » 23 Сеп 2009, 12:53

Господин Николаев,

Похвално е /донякъде/, че се интересувате от правата, които имате. Явно сте бунтар, което си е напълно нормално /и аз съм била/ :D , но пък носенето на униформата не е чак толкова зле. :D :D :D Е аз съм носила само в първи клас, но пък сеге си наваксвам. Нас адвокатите също ни глобиха с една униформа и родителите ни /адвокатската колегия/ не се бръкна да ни ги плати :D /това в рамките на шегата/. Ама нашата хич не е удобна и практична. Дано Вашата е по-хубава.
Понякога истината може да ни избоде очите ....
Аватар
Magnollia
Потребител

Мнениеот analizatora » 23 Сеп 2009, 13:23

Не сте за прокурор.Прокуратурата се занимава с престъпления.По скоро вашия въпрос следва да бъде отправен до Министъра на образованието.
Относно Заповедта за униформите /ако има такава, доколкото съм разбрал/ тя е индивидуален административен акт и може да бъде обжалвана по реда на АПК.
analizatora
Потребител

Мнениеот nikolai_nikolaev » 23 Сеп 2009, 20:07

Magnollia Ризата e от отвратителен полиестер, а пуловера от някаква гадна прежда, а да носиш вратовръзка е отвратително. Няма нищо хубаво в това да носиш униформа и всички да бъдат уеднаквявани. Първо униформи, после забрана за храни (не, че не могат да се закупят от магазин извън училището), камери във всички стаи, заключване на училището по време на учебния процес, което пък нарушва правилата за аварийна и пожарната безопасност. Гледаш след време ни забранили и да имаме собствено мнение

analizatora Нарушаването на Конституцията не е ли престъпление? Ако не е какво трябва да се напише до съда?
nikolai_nikolaev
Нов потребител

Мнениеот lexter » 23 Сеп 2009, 20:14

това за заключването на училището в днешни дни го има в страни, които са имали демокрация, парламент и вероятно Омбудсман, още когато ние сме били под османско владичество :) това само за твоя справка
lexter
Потребител

Мнениеот andy70 » 23 Сеп 2009, 20:42

Николаев, да вземете да прочетете "1984" на Оруел. След това, като се огледате наоколо, ще видите в какви хубави времена живеете.
ПП - А нарушаването на Конституцията НЕ Е престъпление, колкото и да не Ви се вярва. Легалната дефиниция за престъпление е в НК.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право