начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

поправка на н.а НО не с н.а. за поправка

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

поправка на н.а НО не с н.а. за поправка

Мнениеот nickygiadd » 12 Юни 2009, 12:58

здравейте..имам един въпрос, на който не мога да си дам отговор. фактологията е следната: през 2006 г. - конст.акт + продажба, купувача доволен, а продавача напуска РБългария. 2007 се констатира грешка в н.а. - къща -близнак - продадена източната вместо западната половина.. дело от съседа, с което се приема за установено че не е купена източната половина / н.а. не е прогласен за нищожен/ въпросът ми е как да се поправи, продавача не е в РБ и е с неизвестен адрес /дори страната в която е към момента/ имам 2-3 идеи, но…скърцат, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идеи ще съм много благодарна.
nickygiadd
Нов потребител

Re: поправка на н.а НО не с н.а. за поправка

Мнениеот sunrise » 12 Юни 2009, 13:46

Защо не пробвате с иск? :roll:
sunrise
Активен потребител

Мнениеот nickygiadd » 15 Юни 2009, 17:15

чудесно, но какъв по 124 ГПК!? срещу кого....никой нищо не ми спори просто имам грешка в н.акт...как да "заместя" продавача в евентуално охранително производство, няма никаква практика...идеи..
nickygiadd
Нов потребител

Мнениеот nickygiadd » 16 Юни 2009, 15:50

никой ли не се е сблъсквал с подобна ситуация...
nickygiadd
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба