начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Инструкции МВР

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Инструкции МВР

Мнениеот anna.isar » 07 Апр 2009, 23:45

Колеги,

искам да помоля, който има възможност да ми изпрати 2 инструкции, които не намирам в Сиела.

Инструкция № Iз-1171 от 2.VIII.2006 г. за организация на работа на структурните звена на Министерството на вътрешните работи по заявителския материал за престъпления от общ характер.

Втората се казва приблизително така:

Инструкция за взаимодействие между органите на МВР, следствието и прокуратурата...

anna.lex@abv.bg

Благодаря ви! :)
anna.isar
Младши потребител

Re: Инструкции МВР

Мнениеот naany » 08 Апр 2009, 10:15

Ако познаваш някой усложлив действащ разсл.полицай, той би могъл да ти помогне, въпреки, че първо трябва да ги изиска от деловодството, а след това да ги сканира и да ти ги изпрати.
naany
Младши потребител

Мнениеот naany » 08 Апр 2009, 10:17

всъщност, ако имаш някой конкретен въпрос по тези 2 инструкции, задай го, вече съм ги позабравила вероятно, но може би мога да помогна
naany
Младши потребител

Мнениеот anna.isar » 08 Апр 2009, 13:21

naany написа:всъщност, ако имаш някой конкретен въпрос по тези 2 инструкции, задай го, вече съм ги позабравила вероятно, но може би мога да помогна

Интересува ме, какъв е срока, в който прокурорът решава да образува или не дознание, след като му бъде изпратена преписка по заявителски материал?
anna.isar
Младши потребител

Мнениеот tokvil » 29 Окт 2012, 00:51

Прощавайте, но някой дали е запознат дали тези инструкции все още не са отменени и се прилагат?
tokvil
Младши потребител

Мнениеот tokvil » 29 Окт 2012, 01:26

Благодаря, инструкцията на прокуратурата беше полезна добавка по въпроса.
Ще съм благодарен и на новата инструкция за работа със заявителски материал на МВР, когато разполагате с нея в електронен вид и имате възможност да я изпратите.
tokvil
Младши потребител

Назад към Лекции и материали