Мда, това може само да ме кара да се усмихна.
Не е важно толкова процесуалния способ, дали ще се оспорва СМЕ, или нова очна ставка, за да се установи че " не е доказано по безпорен и несъмнен начин,степентта на съучастие , както и наличието на умисъл за убийство". Важно е крайния резултат. А и след като вече са намесени американски експерти, филма става от интересен по интересен . М да , едно пълно оправдаване определено ще вдъхне респект към представителите на ъндърграунда. Между впрочен мнозина обвиняват че САЩ са полицейска държава, не съм бил там и не мога да твърдя това, но дори да е вярно, доказва че са Държава, а не престъпна територия с елементи на държавност , както е в България все още за съжаление.
Много ми е интересно защо ли не са образувани дела срещу полицаите убили, при това като куче с пищови биг боса на 20 век, краля на коката за всички времена всемогъщия Пабло Ескобар, чиито годишни печалби ,според т.в.Есплорър
надхвърлят 2,4 млрд в свежо зелено?!?
А нима българските биг босове, които отказаха "индулгенция" от Светата римска инквизиция- ERROR FUNDDAMENTALIS(да не изброявам имена,те са достатъчно добре известни) , за които ,наистина вече можем спокойно да говорим за умисъл за убийство, да не мислите че "Чистачите" , са обикновени улични бабаити?!? Преди време само вестник "Гардиън" си позволи да напише такава логически издържана хипотеза, за това кой кого и как и защо "прочиства професионално големия боклук". Професионалните "чистачи" винаги са били са и ще бъдат хора с пагон. Независимо дали са от системата на МВР ,Разузнаване или отбраната, независимо дали са от България или сродна нам държава.
Доколкото ми е известно най добрите са от ВИМПЕЛ , най елитния отряд от елитната група Алфа, преторианската гвардия на новия император Владимир Владимирович Путин.(източник Убий Путин 2 изпълнението на присъдата)
Едва ли "преторианците" биха се занимавали с дребни отрепки от родния ъндърграунд .
Но при очертаващото се оправдаване,вероятността подсъдимите полицаи , да получат оферти за членство в "Ордена" е много голяма.
Тогава наистина на някои колеги нагледно , от обективна и субективна страна ще им се "Обясни" ,как се извършва умишлено убийство.Приготовление, изпълнително деяние, настъпил съставомерен резултат, какво е пряк умисъл и т.н.. Но друг е въпроса дали ще има улики. ?!? Не ми е известно поне на мен, с изключение на Лий Харви Осуалд(по неофициални данни подложен на Тета програмиране, по програмата Майнд контрол), зомбиран килър от ЦРУ , екзекутора на президента Кенеди , естествено веднага убит от поръчителите си , да е хванат на местопрестъплението или по принцип да е хванат и да издържи обвинение?!?
Поправете ме ако греша.
- Дата и час: 02 Дек 2024, 19:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
присъди за полицаите, убили Чората
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: присъди за полицаите, убили Чората
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
Не забравяйте, че дори в забравената от Бога Венецуела, дълго време търпяха Пабло Ескобар. Тъй като явно сте гледали този научно-популярен филм за залавянето на Ескобар, сте забелязали през колко фази е минала Чилийската държава, за да стигне до показни разстрел на Ескобар.
Не може директно да направиш Ескадрони на смъртта и да трепеш наред.
Мерси.
И без това може някой мръсник да ме припознае и да ми направят шапка.
Едва ли, де.
Адвокатите най-много помагаме на престъпността, но и адвокатите най-много помагаме срещу престъпността.
Понякога трябва да кукуригаме, но все едно - изпълняваме дълга си.
Впрочем трябва да разширят правомощията при задържане, но това да става само с широка публичност - при явно рецидивирал случай.
Впрочем какво да роним сълзи за Чората - явен случай на неандерталец, прошмугнал се през лагера на Хомо Хабилис и по случайност ударен от камък.
Животът винаги е бил и ще бъде джунгла.
Една разходка в Сентрал парк по тъмно?
Не може директно да направиш Ескадрони на смъртта и да трепеш наред.
Мерси.
И без това може някой мръсник да ме припознае и да ми направят шапка.
Едва ли, де.
Адвокатите най-много помагаме на престъпността, но и адвокатите най-много помагаме срещу престъпността.
Понякога трябва да кукуригаме, но все едно - изпълняваме дълга си.
Впрочем трябва да разширят правомощията при задържане, но това да става само с широка публичност - при явно рецидивирал случай.
Впрочем какво да роним сълзи за Чората - явен случай на неандерталец, прошмугнал се през лагера на Хомо Хабилис и по случайност ударен от камък.
Животът винаги е бил и ще бъде джунгла.
Една разходка в Сентрал парк по тъмно?
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Не разбрах само колко дълго е търпяла Венецуела и е търсила Чилийската полиция Пабло Ескобар?Аз пък кой знае защо си мислех че е колумбиец и е убит от колумбийската полиция.нищо човек се учи докато е жив.
- sokrat
- Младши потребител
Това определение за т.н. "Чората" ми хареса
Да животът е джунгла, но дори и в джунглата има ейрархия, има лъвове, тигри, пантери, змии, и който не я спазва, по "закона на джунглата" бива изяден. освен ако е по голям лъв?!?
В природата, в бизнеса и в политиката не се търпи празно място(това важи даже и за личния живот), всяка дупка се запълва по един или друг начин. Друг е въпроса че на някои не им харесва , но това е друга тема.
Да животът е джунгла, но дори и в джунглата има ейрархия, има лъвове, тигри, пантери, змии, и който не я спазва, по "закона на джунглата" бива изяден. освен ако е по голям лъв?!?
В природата, в бизнеса и в политиката не се търпи празно място(това важи даже и за личния живот), всяка дупка се запълва по един или друг начин. Друг е въпроса че на някои не им харесва , но това е друга тема.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
- nezret
- Потребител
Мирослав Писов: Не сме убили Чората, делото трябва да се разсекрети
http://dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=296369
Акцията бе разпоредена и бе под наблюдението на главния прокурор на Република България.
Ха, сега, то да вземат да осъдят и главния прокурор за убийството, щом той е бил в дъното на играта.
http://dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=296369
Акцията бе разпоредена и бе под наблюдението на главния прокурор на Република България.
Ха, сега, то да вземат да осъдят и главния прокурор за убийството, щом той е бил в дъното на играта.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Ми да го осъдят щом е бил в дъното на иградата...Е защо не го съдят,разследват или наблюдават?Това питат 85% българи.
Че главен прокурор всеки безработен може да стане,на база доказателства и малко ошлайфане на речник и страхота
Съжалявам ,но мнението ми за главен прокурор е "............" и това идва от пристрастността към платежния на съдийската скамейка и бъдещите резултати.
Не визирам за кокошка няма прошка,но от години за да се побърка и предишния ,си има страх от незаконни разплащателни сметки в соя и да е свера и страха от всичкото това имитиране.
Единствената групировка в БГ е Бкп.Това и Владо Въргара го знае
Сериозността на въпроса или проблема опира до съвсем друга диктатура,например хаш 2 О ИЛИ беше нещо на химична основа,но аз вътрешно знам че е от особено значима физичната физиологична величина или нужда да имаме свестен прокурор,на който на днешния трябва ние всички да подадеме ръка или пръст/кой каквото има /,за да си остане той такъв за всички какъвто е бил и до днес.Само трябва и той да се сети или подсети,кои сме ние ,вие или за тия които трябва да прокурорства..Всъщност доста ми се струва глупав,особено да не съзрява в същината на престъплението и толкова обективни опровергаващи въпроси да задава?
Защо няма предавания по телевизията за отворени процеси и въпроси и подсказки от Фейсбук в момента на рлазследването,,ами че да изкараме на прокурора заплатата бе
Определено той има проблем от партиен натиск,който и след изборите някак си видимо продължава.
Че главен прокурор всеки безработен може да стане,на база доказателства и малко ошлайфане на речник и страхота
Съжалявам ,но мнението ми за главен прокурор е "............" и това идва от пристрастността към платежния на съдийската скамейка и бъдещите резултати.
Не визирам за кокошка няма прошка,но от години за да се побърка и предишния ,си има страх от незаконни разплащателни сметки в соя и да е свера и страха от всичкото това имитиране.
Единствената групировка в БГ е Бкп.Това и Владо Въргара го знае
Сериозността на въпроса или проблема опира до съвсем друга диктатура,например хаш 2 О ИЛИ беше нещо на химична основа,но аз вътрешно знам че е от особено значима физичната физиологична величина или нужда да имаме свестен прокурор,на който на днешния трябва ние всички да подадеме ръка или пръст/кой каквото има /,за да си остане той такъв за всички какъвто е бил и до днес.Само трябва и той да се сети или подсети,кои сме ние ,вие или за тия които трябва да прокурорства..Всъщност доста ми се струва глупав,особено да не съзрява в същината на престъплението и толкова обективни опровергаващи въпроси да задава?
Защо няма предавания по телевизията за отворени процеси и въпроси и подсказки от Фейсбук в момента на рлазследването,,ами че да изкараме на прокурора заплатата бе
Определено той има проблем от партиен натиск,който и след изборите някак си видимо продължава.
-
namakak - Потребител
Всъщност убиеца на чарката Е самия Чората.Другото е политическа заигравка,язък за добрите полицаи.И винаги ше го твърдя.Представените факти и медийни криминалистики,са поръчка.Кой би осъдил наркоприватизицоинерист или друго от години насам за собстен килър на собствената си смърт?Та те и дилърите по училищата вече заприличаха на старци от проблемна я цироза я обремененост и им личи,на той и да го бутнеш може да си умре на пътя.Интересно е как чрез прокурора наркомана излиза човек пред тея с проверено досие до девето коляно.
-
namakak - Потребител
|
|