начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Споразомение,съд,реабилитация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Споразомение,съд,реабилитация

Мнениеот per4ema » 06 Апр 2008, 23:40

На 15.11.2006 ме арестуваха полицаи от СДВР след натиск над свидетели и измислени показания те успяха да ме държат в ареста до 17.05.2007 след като не ме пуснаха и на поредната мярка аз вече не издържах в ареста и затова се сагласих на споразомение и да изляза веднага дадоха ми условно тъй като бях неусждан 3години и 5 испитателен срок въпроса ми е мога ли сега да съда тези полицаи в смисъл аз знам че мога но дали е възможно след като ги осъда да ми бъде премахната условната присъда и след истичането на условния срок веднага ли става реабилитацията ми и от самосебеси ли или трябва да си зимам адвокат да пускам молба също така искам да ви питам и дали ще ми важи условната присъда в евросаюза ако се ретафицира бившия проект за европеиска конституция които се казва сега под друго име забравих как беше които българия вече ретафицира мерси за садеиствието
per4ema
Младши потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 07 Апр 2008, 10:12

Зимвайте се от самосебеси и заминавайте в евросаюза, и вижте там дали ще можете да осъдите някой полицай... е вие знаете, че можете де, ама вижте и дали някой ще се сагласи на споразомение в евросаюза...
Е трябва първо да се ретафицира бившия проект за евроконституция, ама спокойно... тя българия вече така се е ретафицирала, че си е майката......... пиуууууп* ... :oops: :oops: :oops:

* Тука Инспектора беше визирал едни смешни движения :wink:
Clavdivs.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Re: Споразомение,съд,реабилитация

Мнениеот katerinakuch » 07 Апр 2008, 10:16

per4ema написа:На 15.11.2006 ме арестуваха полицаи от СДВР след натиск над свидетели и измислени показания те успяха да ме държат в ареста до 17.05.2007 след като не ме пуснаха и на поредната мярка аз вече не издържах в ареста и затова се сагласих на споразомение и да изляза веднага дадоха ми условно тъй като бях неусждан 3години и 5 испитателен срок въпроса ми е мога ли сега да съда тези полицаи в смисъл аз знам че мога но дали е възможно след като ги осъда да ми бъде премахната условната присъда и след истичането на условния срок веднага ли става реабилитацията ми и от самосебеси ли или трябва да си зимам адвокат да пускам молба също така искам да ви питам и дали ще ми важи условната присъда в евросаюза ако се ретафицира бившия проект за европеиска конституция които се казва сега под друго име забравих как беше които българия вече ретафицира мерси за садеиствието

Като за начало е хубаво да се консултирате с адвокат. Уверявям Ви, че т. нар. "съдене" на полицаите, от което се интересувате така живо, няма нищо общо с "премахването" на условната Ви присъда /присъда не може да се "премахне"/ и с реабилитацията Ви.
katerinakuch
Активен потребител

пак по темата

Мнениеот per4ema » 07 Апр 2008, 14:43

Знам че ще е трудно но няма да е невъзможно да ги осъдя свидетелите които са били срещо мен ако кажат пред съда че това което са ги накарали да говорят полицаите в същност не е така няма ли да го осъдя а освен това има и европеиски съдилища кадето българската полиция е СЛАБА :) и не ми отговаряте на въпросите с тези мнения .
per4ema
Младши потребител

Мнениеот punisher » 07 Апр 2008, 15:34

Мале per4ema ,не сте ли ходили на училище???Толкова правописни грешки не бях виждала в 11 реда... :P
punisher
Потребител

Мнениеот kpavlova » 07 Апр 2008, 15:52

Толкова правописни грешки на едно място- говори направо за системност в грешенето, човече.Твърде са много, за да са несъзнателно допускани.Че питате- питате, точно това, което питате, ама дали се интересувате от отговора? :) И този артистичен псевдоним.
Или пак съм много мнителна.
освен това има и европеиски съдилища кадето българската полиция е СЛАБА
Това е добро попадение.А има ли други,не-европейски, в които тя е силна?
На въпросите:
Осъждането Ви "важи" и в ЕС- в случай, че решите да изнесете мястото си на независима дейност някъде другаде в изпитателния срок.Или за работа в ЕС Ви потрябва чисто свидетелство за съдимост.
След изтичане на изпитателния срок , ако по време на него не направите нищо/ най-малкото - умишлено/, което държавата счита за престъпно, се реабилитирате по право.Т.е. от "само себе си", но след като сте положили все пак известни усилия- да се въздържате от ПРЕстъпване на наказателния закон.
Пътят Ви към Европейския съд в Страсбург поначало минава през изчерпване на вътрешноправните средства за защита.
Ако горните ми подозрения не са верни, те.е. писали сте , както си пишете по принцип, защитата Ви, в каквото и да било нак.производство, в каквото и да било процесуално качество е задължителна.Трябва Ви адвокат.
Можете да съдите всеки в нашата "неевропейска " държава.По-малко хора можете да осъдите.Осъждането не води до Вашето оправдаване, поне не автоматично.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 07 Апр 2008, 20:09

per4ema написа: аз вече не издържах в ареста и затова се сагласих на споразомение и да изляза веднага дадоха ми условно

Щом сте се съгласил, означава, че в съда ДОБРОВОЛНО сте отговорили на няколко въпроса и сте бил наясно, че споразумението има последици на влязла в сила присъда.
На въпроса- търсиш под вола теле.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот barri » 11 Апр 2008, 12:25

ей винаги ще се намери някой да те развесели. Как ще накараш свидетелите да се отрекат от показанията си, нали после те ще го отнесат? И какво общо има полицията ни с Евр. съдилища?? и както се казва- на такива въпроси, такива мнения.
barri
Потребител

Мнениеот per4ema » 06 Дек 2010, 22:57

Благодаря за разбирането.
Кажете ми поне как да махна забраната ми наложена от АДВ.
Дължа 5000лв,а знам че до тази сума "5000лв." нямат право .
per4ema
Младши потребител

Назад към Наказателно право