d_d написа: бе осъден майор Мирослав Писов, а капитан Иво Иванов, старши лейтенант Борис Механджийски и сержантите Георги Калинков и Янко Граховски
Майор,капитан,старши и сержанти
Как тогава са ги приели и издигнали в службата,като не знаят законите?Ми тези са луди ,като прокурора май/дето го пратиха на лечение като консул в Казакстан ли беше/
Случаят според мен е прилежно изпипан откъм психологична атака срещу служителите на мвр.И най-простия българин знае,че наркотиците действат пагубно за здравето и причиняват смърт.
А и всеки знае,че не бива да се посяга на униформен,казано по най-простия начин.
Толкова много ли струват наркодилърите в нашта държава,91 години за боклук
И не мисля,че някой би повярвал на убийство на такъв с известни извършители.
Да промъкнем ,че осъдените вече не са полицаи,а обикновени хора и още ако бяха в мафията им и уреждаха сметки,то нямаше да бъдат осъдени.Просто беше опорочена една професия,защитаваща само техните интереси.Жалко за хората ,които смело рискуват всеки ден живота си,жалко,че утрепки като ч. притежават оръжия и всякакви незаконни средства,жалко е ,че такива не биват осъждани,като по този начин могат да бъдат предпазени от наркотична смърт.
Законодателите и изпълнителите убиха Чората,дадоха възможност дрогата да съсипе здравето му,дадоха възможност да бъде недосегаем,"дадоха му смъртна присъда",но изкупителите трябваше да бъдат хора с пагони,хора доказали себе си,израстнали в службата поради заслуги,доблест и честност,хора които не са изфабрикували умишлено убийство/какво е умишлено????/,служители които са знаели законите и не са укрили тялото,които явно са се надявали,че доктори могат да му помогнат/то с куршуми в главата оцеляха/,което говори за честност,за изпълнение на служебния дълг.
Може ли ние избирателите,да плащаме данъци и никой полицай да не може да защити децата ни срещу дулото на някой неадекватен наркоман,само защото военен съд защитава дрогата
Защо ми се струва ,че провинциите са отделни картели,родства и властници с техни закони и съдии?
И не е ли предумишлено убийство,когато някой си Ставийски пил и знае,че се получава разконценрираност с която знае,че може да направи катастрофа и да убие?
Как може да се сравнява тялото на утрепката Ч. с тялото на Елеонора 16 г.убита от полицай?
Бе колко ви струват телата като са бездиханни,защо на един струва повече,а на друг който може да дари живот по-малко?
А колко струва полицай,помогнал да се роди здраво дете на пътя?А колко струва полицай,разкрил крадеца от банковите ви сметки?А колко струва,този който си върши работата?
Последно,ако беше умишлено и с жестокост,нямаше да ги осъдят,защото и аз да съм и мен щяха да прострелят я в крака ,я в ръката,щях да си изпипам защитата.Значи самите полицаи,честно и добросъвестно са изпълнявали заповедтта си и са действали по закон ,който съвсем сигурно е щял да ги оневини.А бащата на Чората не знам как спи,след като знае че детето му разполага с много,знае за бизнеса му и тъпче униформата взета с доблест и медицинско и образование и досиета.То точно той не е спрял детето си...
Моля без коментари,това са лично мои ръзсъждения,в смисъла на истиността и правдата.Точка.