начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

honorar za registracia

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

honorar za registracia

Мнениеот honorar za registracia » 02 Ное 2004, 19:27

Колеги,

колко е адвокатският хонорар за регистрация на търговска марка?
honorar za registracia

Re: honorar za registracia

Мнениеот honorar za registacia » 03 Ное 2004, 13:56

Колеги,

никой ли не може да отговори? В наредбата не е определен хонорарът и се чудя колко е нормално да се вземе в такъв случай.
honorar za registacia

Мнениеот kely » 03 Ное 2004, 14:51

Хонарарът на патентните представители е между 300 и 500 лв. Имам колеги адвокати, които взимат между 150 и 250 лв.
kely

Мнениеот honorar za registacia » 03 Ное 2004, 16:44

Mnogo Vi blagodaria!
honorar za registacia

Мнениеот Сиракова » 05 Ное 2004, 13:27

Аз по- малко от 1000 лева няма да искам за такова нещо.
Сиракова

Мнениеот Гери » 05 Ное 2004, 15:40

Съгласна съм с вас колега, който иска да тича за по-малко, аз знам цената на труда си!
Гери

Мнениеот honorar za registracia » 05 Ное 2004, 16:10

Kolegi, seriozno li govorite za 1000 leva? I za kakvo ti4ane stava vapors - da se podade edna edinstvena zaiavka?
honorar za registracia

Назад към Интелектуална собственост