- Дата и час: 21 Ное 2024, 16:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Държавен вестник и интернет
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Държавен вестник и интернет
Искам да ви попитам какво се прави за да не се открива в Интернет дадено решение обнародвано в Държавен Вестника?
- Венелин
Re: Държавен вестник и интернет
Искам да ми отговорите как мога да разбера чрез Държавен вестник кога ще се гледа дадено дело във Върховен Касационен Съд.
- Кремена Георгиева
tova e svoboden forum, nikoi ne e dlajen da vi otgovori, osobeno ako ne go/ia popitete po tochno pomolite po-lyubezno...
nishto lichno :))))))
prosto " iskam da mi otgovorite " mi prozvucha malko grubo.
opitaite da otidete pri niakoia dori nai-obiknovena durjavna ili obshtinska chinovnichka s tazi replika, dori i da ste si platili daljimata taksa za saotvetnata usluga i vijte kakva reakcia shte poluchite.!!!
v tozi forum mnogo hora sa poluchili bezvazmezdna pomosht ot kolegite, smiatam che zaslujavame poveche uvajenie, a ako ste kolega yurist puk da ne govorim...
nishto lichno :))))))
prosto " iskam da mi otgovorite " mi prozvucha malko grubo.
opitaite da otidete pri niakoia dori nai-obiknovena durjavna ili obshtinska chinovnichka s tazi replika, dori i da ste si platili daljimata taksa za saotvetnata usluga i vijte kakva reakcia shte poluchite.!!!
v tozi forum mnogo hora sa poluchili bezvazmezdna pomosht ot kolegite, smiatam che zaslujavame poveche uvajenie, a ako ste kolega yurist puk da ne govorim...
- Anastassia Terzieva
Кога е обнародвано Решение за приватизация на "Топливо" ЕАД?Венелин написа:
>
> Искам да ви попитам какво се прави за да не се открива в
> Интернет дадено решение обнародвано в Държавен Вестника?
>
> Искам да ви попитам какво се прави за да не се открива в
> Интернет дадено решение обнародвано в Държавен Вестника?
- Ваня Димитрова
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|