начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Върховен съд решение от 1985 г.

Казуси за недвижими имоти

Върховен съд решение от 1985 г.

Мнениеот Ками » 17 Дек 2005, 23:45

Собственник съм на парцел с нотариален акт от 1981г. има решение на ВС на НРБ което отмениа предварителниа ми договор за окон4ателен като се обосновава на пмс N:1 от 81година.на база на това решение общината сега иска да си го актува като общинско. Нотариалниа ми акт е изваден на влиазло в сила решение от 81г. Кои в случаиа е прав аз или СО. забравих да кажа че 2003г. СО го деактува и ми го предава а сега иска да си го вземе. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО /Камелиа/
Ками

Мнениеот Гост » 18 Дек 2005, 12:41

Ще се научат ли някога потребителите на този форум, че, ако искат компетентно становище, е необходимо задълбочено запознаване с всички факти, което обикновено става от компетентен и добросъвестен адвокат(има такива и не са малко).Почти невероятно е да откриете такъв тук. Тук ще получите мнение от хора със съмнителна нормалност, ниска или никаква правна грамотност или в най-добрия случай от недоучили студенти.
Гост

Назад към Имотни казуси