начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Sasobstvenik stava sobstvenik 4rez obstojtelstvena proverka

Казуси за недвижими имоти

Sasobstvenik stava sobstvenik 4rez obstojtelstvena proverka

Мнениеот vinisi » 29 Сеп 2005, 14:12

Kazusat e slednij...Ba6ta mi, koito ve4e e po4inal e pritejaval nedvijim imot celij sastoj6t se ot 3dka.(spored not.akt)1\2 ot nego prez 68g. darjva na sinat mi!Drugata 1\2 o4evidno ostava negova, tai kato do smarta si ne e izvar6val nikakvi drugi razporeditelni deistvij!Negovi zakonni naslednici sme az i bratmi(sa6to ve4e po4inal) , koito prez 92g.bez znanieto mi izvar6va obstojtesvena proverka ...i stava sobstvenik na tova mjsto, koeto estestveno grani4i s imota na sina mi i taikato az jivej v imota na sinami..i do den dne6en az vladej 4asta na ba6ta mi bez da znaj 4e imota e stanal"sobstvenost na brat mi".Imam stara skica ot kojto e vidno 4e predi darenieto imota se e vodel pod edin i sa6t kad.nomer...
Zavela sam isk po 4l.97 al.1 vav vrazka s 4l.431 al.2 ot GPK sre6tu naslednicite mu..
Ima i ne6to drugo, v izdadenata aktualna skica na imota na sina mi sa vsipsani ne edin a dva dekara?!?Bez oba4e s tova obstojtelsvo da se namaljva imota na ba6ta mi t.e"na brat mi"..Tova me navejda na mislata, 4e parvona4alno imota ne e bil 3dka. a pove4e i v notarialnij akt na ba6ta mi ne e bila vpisana to4nata kvadratura na imota!Slujitelkata v ob6tinata mi objsni ,4e takiva razliki se slu4vat tai kato e izgotven nov plan i t.n..!!!
Mislata mi e trjbva li i sinat mi za tazi razlika da izv. obstojtelsvena proverka i da se snabdi s not akt i 6te imali tova njkakvi posledstvij pri razglejdane i re6avane na deloto. I kakvi drugi sposobi da izpolzvam, zadadokaja pravoto si na sobstvenost i da iskam otmjnata na not.ak, koto priznava brat mi za sobstvenik po davnost.
Blagodarj vi!!
vinisi
Нов потребител

Re: Sasobstvenik stava sobstvenik 4rez obstojtelstvena prove

Мнениеот vinisi » 26 Ное 2005, 14:23

[ :( mngo hubavo ,nikoi ne mi e otgovoril....a uj foruma e za tova!!!!
vinisi
Нов потребител

Назад към Имотни казуси