- Дата и час: 18 Дек 2024, 19:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За регистрацията във форума!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
За регистрацията във форума!
Вероятно като гост не бих могла да пусна нова тема, за това и първия пост е офтопик!
- Гост
Добре!
Значи и като гост бих могла да участвам във форума с мнения и теми и все пак...
Смятам, че винаги съм била добросъвестна, макар че си забравих паролата.
Преди време се регистриратс ник mar4erina.
След време опитах да вляза, но се оказа, че съм забравила паролата!
Посочих проблема и получих писмо с нова парола!
Въведох я с copy+paste, но отново получих отказ за достъп!
При опит да получа нова регистрация и най - добросъвестно въвеждане на данни, такава ми се отказва безапелационно! Включително и сега.
Бих могла разбира, се да попълня истински данни на трето лице, което и идея да няма, че е регистрирано тук, но... не виждам, къде е положителната страна на такава регистрация!
Бих искала да знам причината!
Благодаря!
ПП Иначе, поздравления за новия облик на форума!
Значи и като гост бих могла да участвам във форума с мнения и теми и все пак...
Смятам, че винаги съм била добросъвестна, макар че си забравих паролата.
Преди време се регистриратс ник mar4erina.
След време опитах да вляза, но се оказа, че съм забравила паролата!
Посочих проблема и получих писмо с нова парола!
Въведох я с copy+paste, но отново получих отказ за достъп!
При опит да получа нова регистрация и най - добросъвестно въвеждане на данни, такава ми се отказва безапелационно! Включително и сега.
Бих могла разбира, се да попълня истински данни на трето лице, което и идея да няма, че е регистрирано тук, но... не виждам, къде е положителната страна на такава регистрация!
Бих искала да знам причината!
Благодаря!
ПП Иначе, поздравления за новия облик на форума!
- Гост
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|