начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato g-n

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato g-n

Мнениеот V.Angelkov » 20 Май 2005, 16:31

Zdraveite zdravomisleshti dami i gospoda.
Iskam s niakolko izrechenia da spodelia vyzmushtenieto si ot notarius Karakashev, po povod na sdelka provalena ot negovata nekompetenstnost, obidno i nedopustimo dyrjanie(vkluchitelno s advokata ni). Chovek , koito ne e razbral , che niama "malki" i "golemi" klienti, vsyshtnost nishto ne e razbral. Notariusa e chovek , koito predlaga usluga, kakto i jenata zad shtanda s banichkite, no imenno razlikata vyv obrazovanieto gi e razdelila v socialnia im status,a obshtoto mejdu tiah e imenno tiahnata poleznost v "uslugvaneto", neshto koeto g-n notarius Karakashev ochevidno s godinite e zagubill kato kachestvo. Drugoto e vypros na vyzpitanie... Izvoda se nalaga ot samosebe si - pazara ne biva da tyrpi losho i nekachestveno obslujvane!

Potyrsih v internet - okaza se che ne sym edinstvenia "obslujen" po podoben nachin!

[%sig%]
V.Angelkov

Re: Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato

Мнениеот han_solo » 20 Май 2005, 16:59

Може как да не може! Не е хубаво да се казват лоши думи за колеги. Щом Г-н Нотариуса е провалил вашата сделка, значи е имало за какво. Не е логично, защото той също има изгода да се осъществи сделката. Сигурна ли сте, че правилно, сте го разбрали!
han_solo

Re: Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato

Мнениеот vot » 29 Май 2005, 17:47

Из полицейски протокол за разпит:
"Отначало обвиняемият упорито мълчеше. После изведнъж започна да отрича предишните си показания."
vot

Назад към Общи дискусии