начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

За ползата от сдружаването?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За ползата от сдружаването?

Мнениеот Kalo » 21 Авг 2002, 15:53

Млади колеги и колежки, напоследък се сблъсках с едно непознато за мен социално явление за което просто нямам отговор, имам в предвид -еднозначен.
Става въпрос за следното : от около месец време пускам обяви в големите български портали , че търся колеги с които да работим заедно -независимо под каква форма на сдружение или на разделение на труда. За сега отговори няма!Адвокатскитекъщи са бъдещето -това е ясно на всеки , не може да бъдем добри във всяка материя или област.И все таки никой не се интересува ! Не знам как да го определя:

-Социален нихилизъм
-Балкански негативизъм
-абе..., нашенска простотия

Ако някой не усеща The wind of changes , да вземе да погледне новия проект на закона за адвокатурата . И ще го приемат бъдете сигурни ! Просто по стар почин -с Адм.мерки ще се опитат да запазят статуквото-А то е : СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКОЛОГИЯ, СХЛУПЕНА КАНТОРА, ИЗТЪРКАНА КОЖЕНА ЧАНТА.... . Може още да се добави но не това е същината на темата....
Kalo

Re: За ползата от сдружаването?

Мнениеот remo07 » 23 Авг 2002, 01:18

Е-е-е-х колега Узунов!

Добре дошъл в къщи!
remo07

Мнениеот bgjurist » 10 Окт 2002, 17:50

Колега, за пръв път виждам съобщението ви и се заинтересувах. В следващите 2-3 седмици, обаче, съм ангажиран. Става въпрос за това, че на 04 октомври издържах практико-теоретическия изпит и съм в етап на вписване към ССАК. Процедурата по вписването ще се проточи, тъй като се налага и да държа "събеседване" с 5-членен състав на ВАдвС. Не знам дали бихте работили с по-млад колега. Накратко за моята юридическа практика:
- Водя лично мое дело срещу БСТ (Тотото);
- Имам една публикация на тема "Военни престъпления" в студентското списание на НБУ "Правен преглед";
- С мои колеги, завършили 1 година преди мен, водим трудово дело срещу "Стомана Индъстри".
Не знам дали едно сътрудничество с мен би ви заинтересувало. Моят GSM е 098 369 482. Ако искате, обадете ми се. Бих ви се обадил и аз, но не ви знам телефона.
Имам и e-mail: bgjurist@lex.bg
bgjurist
Потребител

Мнениеот aragornn » 15 Окт 2002, 22:00

Bih se zainterezuval, ako znaeh poveche za vas. Molia, pishete mi !!
aragornn

Назад към Общи дискусии