начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

4ESTIT PRAZNIK!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

4ESTIT PRAZNIK!!!

Мнениеот miss pravo » 06 Сеп 2004, 20:59

4ESTIT PRAZNIK na vsi4ki kolegi! pojelavam vi kysmet i spokoistvie v napregnatiya delnik na jurist:):)
miss pravo

Re: 4ESTIT PRAZNIK!!!

Мнениеот донна2 » 06 Сеп 2004, 21:06

благодаря ,желая същото и на теб
донна2

Мнениеот alexander_tonev » 07 Сеп 2004, 00:22

Прекрасно, че се сетихте, благодаря Ви!!! Честит празник на всички колеги и на всички останали участници във форума! Нека все пак имаме малко повече щастие и по-малко да ни заливат пошлостите и простотиите на деня! Да ни е честит може най-българският празник!
alexander_tonev

Мнениеот sui » 07 Сеп 2004, 08:10

Мерси.Подобно.
sui

Мнениеот lu » 07 Сеп 2004, 21:58

И от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, към всички!.Поздравявам донна2, като изразявам лични симпатии за нейната бърза реакция, компетентност и добронамереност. Не, че съм нещо важна, но на празник като на празник. Да сме живи и здрави и дано се справим с бъркотията наречена "право". Аз лично през два от почивните дни работих, що е то - адвокат! Хайде със здраве!
lu

Назад към Общи дискусии