Здравейте,
не знам към кого да се обърна за помощ и затова реших да пиша първо тук и да потърся съвет. От една седмица живея на квартира, в която е спряно парното от няколко години. Преди дни получихме уведомление от Топлофикация, че поради неплатени сметки предстои спиране на топлата вода. Разговарях със собственика на апартамента, който ме увери , че тези суми са натрупани от недобросъвестни ползватели на жилището и той няма възможност да ги заплати изцяло.Объркана съм и не знам какво да направя.Моля посъветвайте ме към кого да се обърна.Страх ме е , че отново ще трябва да се сблъскам с недотам почтения пазар на недвижими имоти у нас.....
- Дата и час: 19 Дек 2024, 21:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Топлофикация-помощ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Много зависи от това, какво сте записали в наемния договор. Ако наемодателят Ви е поел задължението да Ви осигури жилище с ТЕЦ - парно, топла вода - трябва да плати натрупаните задължения. Ако не - въпросът е, меко казано, неясен и може да се спори по него, но, както забелязвам, той Ви е казал, в общи линии, "оправяй се". Тогава май е по-добре да сложите бойлер и като се изнасяте, или да Ви го платят, или да си го вземете.
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|