начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Объркаха ми дипломата! Какво да правя?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Объркаха ми дипломата! Какво да правя?

Мнениеот Колега-юрист » 01 Ное 2005, 11:53

Уважаеми колеги!
Като си взех дипломата по Право, установих, че сами объркали изписването на един предмет в приложението към нея - вместо "Международна защита правата на човека" са изписали - "Международна зЕщита правата на човека" :oops:
1 мой приятел-икономист пък е в идентично положение, защото пък в неговата диплома вместо "Търговско и облигационно право", са написали "Търговко и облигационно право" :shock:
Какво да правим? Как да искаме промяна и поправка в приложенията към дипломите? Имате ли идея каква е процедурата за това ?
Предварително благодаря![/b]
Колега-юрист

Мнениеот i » 01 Ное 2005, 12:02

колега вие сте добре когато аз си взех дипловота установих че ми няма оценките по международно частно право право на европейския съюз и застрахователно право както и че оценката по икономика ми беше объркана. върнах дипломата на инспекторката ни и чаках още 1 месец за нова диплома като през това вдреме изтървах два конкурса за работа моето мнение е че вашата грещка е дребна и едва ли някой ще се вгледа но ако имате желание и здрави нерви я върнете и успех
i

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 14:25

И хайде престанете едно и също нещо да го пускате наляво-надясно по различните теми на форума. Има хора, които наистина имат нужда от помощ, за да задръствате базата с едни и същи въпроси!!!
Гост

Мнениеот Колега-юрист » 01 Ное 2005, 17:39

Какво трябва да направя?
Да подам писмена молба до учебен отдел да ми издадат ново приложение? Правилно ли съм ви разбрал?
Колега-юрист

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 17:47

Не колега - искова молба до съответния окръжен съд
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:12

Пробвах, но я оставиха без движение, за уточняване на петитума и за внасяне на държавна такса :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:29

Абе тоа, със сгрешената диплома - я направо у Страсбург
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:34

Че какво има у Страсбурга?
Хубави французойки ли?
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 10:19

Anonymous написа:Пробвах, но я оставиха без движение, за уточняване на петитума и за внасяне на държавна такса :lol:

Какъв съд бе колега?! Обърнете се към инспекторите!!! И това ми било юристи! Пази боже от такива!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 12:41

Какъв съд бе колега?! Обърнете се към инспекторите!!! И това ми било юристи! Пази боже от такива!

Що бе, колега - това си е индивидуален административен акт и като такъв подлежи на обжалване по реда на ЗАП :lol:
Гост

Мнениеот roni » 02 Ное 2005, 15:23

Що бе, колега - това си е индивидуален административен акт и като такъв подлежи на обжалване по реда на ЗАП :lol:[/quote]

??????? какви глупости?! това си е печатна грешка! Ама Вие си го обжалвайте щом се чудите какво да правите... :roll:
roni
Младши потребител

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 17:23

Еееееееех, Рони, Ронииииииииии, много хора се събрахте без грам акъл в главата в тоя форум бе ееееееееееееей. Аз продължавам да твърдя, че това е ИАА, а ти ако си толкова умен, колкото си представям продължавай да ме оборваш.
Гост

Мнениеот Съд » 02 Ное 2005, 17:27

Защо задръствате съда с дивотии? Идете си при инспектора в съответния ВУЗ и ще ви я препишат. Наистина - пишман юристи. Дай да се съдим за глупости.
Съд

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 17:56

Вашата е лесна, нали всичко си ви е наред по дипломите!
А аз се излагам като ходя по интервютата за работа с тия правописни грешки в дипломата.
И ми викат: "Хахаха, то неслучайно на вашия ВУЗ му викат Ум Няма Студент Става"! :cry:
Чувствам се унизен
Гост

Мнениеот Гост » 02 Ное 2005, 18:02

Ами подгонете ги тия кози там, де! Като са малоумни и са допуснали - дори не явна фактическа, а явна правописна грешка, праснете им дипломата в главите. И само ако се опъват и отказват да направят каквото и да било - впрочем няма нищо лошо и да раздухате работата. Чрез "Господари на ефира" например. Ще бъде много забавно. Успех!
Гост

Назад към Общи дискусии