- Дата и час: 19 Дек 2024, 21:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
98 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hi from Nik!
Може много да си обичаш работата, обаче бъкел не разбираш от наказателно право, след като мислиш, че 10 - годишните носели наказателна отговорност ( а че това не е така, казва чл. 31 НК) и че домовете били места за лишаване от свобода (това всъщнаст са места, където се прилагат възпитателни мерки - чл.32, ал.2 от НК).
- dinev
- Потребител
Re: БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
Влез във сайта на РДВР - Варна, и виж как се отговаря на въпросите. Използвай по - меки обръщения, пожарникарче. Щях да кажа нещо за накрайника на дългия дебел маркуч и за задника ти, ама няма да го казвам.....
- Dineffff
Добре че Ник е пожарникар. Човека си обича професията, и със сигурност се справя добре, обаче нищо не разбира от наказателно право, въпреки че има такива претенции. Господ обаче си знае работата. Дето се вика: "На бодлива крава бог рога не дава". И слава богу! Представете си затворите да са пълни с деца!! Ужас!
- Dineffff
Има!!!!!!!!! Никът, който използва е "Ник"! Римува се с "умник" ( а и със "смешник").
- dinev
- Потребител
Благодаря за информацията! Интересуват ме домове за временно настаняване на пълнолетни, но и тази информация ще ми е полезна - за други случаи. Младежът ще бъде освободен от затвора след седмица и планира да спи по гарите. Не ми е задължение да му уреждам настаняване в дом, но се опитвам да помогна с каквото мога. Всичко най-добро!
- Grazhdansko litse
ДИНЕВ, КРЕТЕНЧО. ДАНО ТИ СЕ ПОДПАЛИ КЪЩАТА, И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ КАК ЩЕ РЕВЕШ ПО ТЕЛЕФОНА. КАВАЛ!
АА, ЩАХ ДА ЗАБРАВЯ, ДИНЕФФФФФ,
НЕ СЪМ ЧЕЛ ЧЛ.34 нк, ЩОТО ПО ТОВА ВРЕМЕ ЧУКАХ ЖЕНА ТИ, КАЗА МИ ГОРКАТА, МОЯ САМО ЗАКОНИ ЧЕТЕ, НЕ МОЖЕ ЕДНИ 10 САНТА ДА МИ НАБУТА.
ХОХО, СПОКО, В ДУПЕТО Я ЧУКАХ!
АА, ЩАХ ДА ЗАБРАВЯ, ДИНЕФФФФФ,
НЕ СЪМ ЧЕЛ ЧЛ.34 нк, ЩОТО ПО ТОВА ВРЕМЕ ЧУКАХ ЖЕНА ТИ, КАЗА МИ ГОРКАТА, МОЯ САМО ЗАКОНИ ЧЕТЕ, НЕ МОЖЕ ЕДНИ 10 САНТА ДА МИ НАБУТА.
ХОХО, СПОКО, В ДУПЕТО Я ЧУКАХ!
- nik
Ако светите братя Кирил и Методий видят в по-горното изказване за какво се използва създадената от тях азбука,въобще нямаше да се захващат да я създават.Сигурно вместо нея щяха да измислят някоя пяна за гасене на леснозапалими материали.
Ник,трябва ли на някой да му се запали къщата само и само да види какъв си "пич" , корифей в гасенето на огньове и спец по разните видове маркучи.
Ник,трябва ли на някой да му се запали къщата само и само да види какъв си "пич" , корифей в гасенето на огньове и спец по разните видове маркучи.
- наблюдател
- писанка
Специално за първо районно в София имаше една патрулка с четирима, веднъж ни правиха случайна проверка на улицата, тримата бяха свестни и съвестно си гледаха задълженията, но този който ни проверяваше беше циганин и много прост. И като такъв - много важен. Третира ме като престъпник или като някой който му губи "ценното" време между чекиите.
- Гост
NA VNIMANIETO NA MBP ! VAPROS !!! CHUDIA SE V TAYA DARGAVA DOKOGA SHTE MI SE NARUSHAVAT PRAVATA,I MBP-to SHTE ME ZASHTITI LI ?!? MOYAT KAZUS E SLEDNIAYT:VAZMOGNO LI E DA OSADITE GENA MI ILI PONE DA YA PRATITE VREMENNO V KONTRACIONEN LAGER,PORADI SLEDNITE OBEKTIVNI PRICHINI:SABOTA KATO MI E POCHIVEN DEN,RANO RANO SUTRINTA SE SABUGDAM OT PROGLUSHITELNIAT SHUM NA PRAHUSMOKACHKATA PUSNATA OT GENA MI I NE MOGA DA SI POCHINA PALNOCENNO.A AZ SI MISLIA CHE TOVA GO PRAVI UMISHLENNO ZA DA ME SABUDI I DA ME PRATI DA IZTUPAM KILIMA ,KOYTO MEGDUVPOCHEM NEE CHAK TOLKOVA MRASEN,SHTOT AZ MNOGO GO PAZIA TAY KATO MI E SKAP SPOMEN OT TASHTATA I MI NAPOMNIA ZA DENIA V KOYTO GO KUPIHME, TASHTATA MI SI SHUPI RAKATA KATO BERESHE OHLIUVI V EDNO DERE KRAI RADOMIR,NASTAPA EDNA KONSERVA OT KOPARKA MAY CHE MISLIA,AMA TE V NASHIA KRAY I VIKAT TRICONA ,AZ TUY GO ZNAM OT BAY MINKO KOMSHIIATA.TOY SEGA NE HODI ZA RIBA SHTOT EDIN HIULIGAN OT NASHIAT BLOK PETARCHO MU OTKRADNA SEDALKATA NA KOLELOTO SHTOT ISKAL DA GO PODARI NA GADGETO SI OT DRUGIAY BLOK,AMA TE NE HODIAT OT DALGO VREME SHTOT MNOGO SE KARAT ,AMA TOVA NEE MOYA RABOTA TAKA CHE EDVA LI SHE INTERESUVA I VAS SLUGITELITE NA MBP-to. OBACHE VIE AKO ISKATE MOGE DA GO PRATITE V POPRAVITELNO UCHILISHTE SHTOT I BEZ TUY E SLAB UCHENIK I NE POCHISTVA PRED BLOKA S DRUGITE DECA.CHE ZA KAKVO GOVORIH ?AAAAAAAAA! VIDIMO OT GORNOTO I S OGLED FAKTICHESKATA OBSTANOVKA,SMIATAM CHE E NALICE SISTEMEN TORMOZ OT STRANA NA GENA-MI .PORADI KOETO VI MOLIA S OGLE GORNOTO DA SI SVARSHITE NAI POSLE RABOTATA I DA YA POSTAVITE NA MYASTOTO ,INACHE SHTE SE OPLACHA NA BAT BOYKO !!! O.K. S UVAGENIE !!!!
- koleviko
- Младши потребител
98 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|