- Дата и час: 19 Дек 2024, 22:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
98 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
грешка
малка грешка, наистина съм объркал малко, признавам - имах впредвид административно наказателна отговорност или административна!
не съм безгрешен. Но нали си наясно, че има "поправителни домове", където могат да се настаняват и малолетни лица.
не съм безгрешен. Но нали си наясно, че има "поправителни домове", където могат да се настаняват и малолетни лица.
- ник
ти какво работиш?
Илия, ти какво работиш бе?
ще взема да ти направя една справка за да те видя колко си "важен" какво цитираш неща от страницата, които са написани с цел ограмотяване на лица, които проявяват интерес относно неизбежната отбрана?
Интернет е за хора, които търсят нещо за да увеличат своята грамотност, а не за такива като тебе дето си мислят, че са най умните.
учи се, учи се, и аз се уча от грешките си, но и от грешките на другите, А ТИ?
ще взема да ти направя една справка за да те видя колко си "важен" какво цитираш неща от страницата, които са написани с цел ограмотяване на лица, които проявяват интерес относно неизбежната отбрана?
Интернет е за хора, които търсят нещо за да увеличат своята грамотност, а не за такива като тебе дето си мислят, че са най умните.
учи се, учи се, и аз се уча от грешките си, но и от грешките на другите, А ТИ?
- ник
Re: БИСЕР ОТ САЙТА НА РДВР- ВАРНА
mindo 2, браво!
ама то тоя човек не разбира от майтап, щото казва "ще се разправям с вас", ама като отиде на опашката в полицията е "по-нисък от тревата". А това за хумора, той ще го разбере като си завърши основното образование!!!
ама то тоя човек не разбира от майтап, щото казва "ще се разправям с вас", ама като отиде на опашката в полицията е "по-нисък от тревата". А това за хумора, той ще го разбере като си завърши основното образование!!!
- nik
Re: за адвокатчето по-горе!
Та ти не можеш да пишеш правилно, "пич"! ;))
И какво му е смешното и неуместното на въпроса ми за твоето образование? Да не би да е неудобен? :)
И какво му е смешното и неуместното на въпроса ми за твоето образование? Да не би да е неудобен? :)
- ами да
Re: тъп си!
ти чувал ли си за т.н. "поправителни домове"???
наясно ли си какво се прави там, да не мислиш, че там малолетните са на хижа, или на детска градина???
божеееееее, ама Вие зубърчета сте били много плиткоислени?
чакам ти отговора!!!!!!!!
наясно ли си какво се прави там, да не мислиш, че там малолетните са на хижа, или на детска градина???
божеееееее, ама Вие зубърчета сте били много плиткоислени?
чакам ти отговора!!!!!!!!
- НИК
Непълнолетно лице не носи отговорност по смисъла на НК.Спрямо него се прилагат вьзпитателни мерки по ЗБППМНЛ
- zzyy
- Нов потребител
адв. написа:
> позволявам си да се включа и аз, за което се извинявам, но
> "ПРОФЕСИОНАЛНО" не ми е ясно как лица на 10 години носят
> отговорност /сигурно им налагат "лишаване от детска градина"
> като "мярка за неотклонение"!!!/ БОЖЕ, ОПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ...
носят отговорност, ако не носиха нямаше да има както каза друг Ваш колега ЗБППМНЛ
> позволявам си да се включа и аз, за което се извинявам, но
> "ПРОФЕСИОНАЛНО" не ми е ясно как лица на 10 години носят
> отговорност /сигурно им налагат "лишаване от детска градина"
> като "мярка за неотклонение"!!!/ БОЖЕ, ОПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ...
носят отговорност, ако не носиха нямаше да има както каза друг Ваш колега ЗБППМНЛ
- НИК
Re: и кво?
по Закона за противообществените прояви се носи административно-наказателна отговорност ??? УЖАС ! ГОРКИТЕ 10 ГОДИШНИ !
- адв.
Re: и кво?
Tozi obraz deistvitelno ne razbira, 4e ima razlika megdu merki i nakazatelna otgovornost :)
- smqh:))
Специално за Ник
Като ти чета "компетнтните" мнения и виждайки стилът ти, просто няма никакъв смисъл да се мъча да отговарям. Просто нямам думи.
- angel_angelov
- Младши потребител
Леле ама наистина е страшно .. ама много и ако не беше толково страшно можеше и да е смешно... мярката за неотклоние била лишаване от свобода .. а невръстни дечица носят адм. наказателна отговорност- УЖАС
- 11111
Re: за адвокатчето по-горе!
абе много вий курварски форума бе хуйчовци (пундите нема да броим - така сторват во целиот свет, така сме правили и ние ено време, га сме били силна държава)!
що се дърлите, кът дърта коза о гнил кол ?
ако имате да кажете нещо умно и точно - сторете го, а вий кът пишлигари се репчите един другиму....
кът гльодам, гльодам по целиот Български интернетски форум - 80-90% са лигльовци кът вазе - демек пишлемета с жълто на устите - 15-20 годишни келемнца, и се фъчкат, фъчкате кът млади козлета. дур бе, керети !
че то туй не е полезно никому, значи и от форума файда нема !
ай тогаз да му затварят вратите, а вий на мама до полите :)
що се дърлите, кът дърта коза о гнил кол ?
ако имате да кажете нещо умно и точно - сторете го, а вий кът пишлигари се репчите един другиму....
кът гльодам, гльодам по целиот Български интернетски форум - 80-90% са лигльовци кът вазе - демек пишлемета с жълто на устите - 15-20 годишни келемнца, и се фъчкат, фъчкате кът млади козлета. дур бе, керети !
че то туй не е полезно никому, значи и от форума файда нема !
ай тогаз да му затварят вратите, а вий на мама до полите :)
- човек
Re: Специално за АНГЕЛ
angel_angelov написа:
> Като ти чета "компетнтните" мнения и виждайки стилът ти, просто
> няма никакъв смисъл да се мъча да отговарям. Просто нямам думи.
> Като ти чета "компетнтните"
пише се "компетентните" - зубърче, научи се на пишеш, моля те!!!
стилът ми е такъв, защото Вие адвокатите сте една ненужна пасмина, просто едно жалко съсловие, което помага на престъпниците, които после ще го сложат на майка Ви, ама Вие си мислите, че някой Ви пази, неееее, АЗ НЯМАМ ДУМИ!
АЙДЕ МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ БЕЗ ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ, ТО Е ЯСНО, ЧЕ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ИЗПИТИТЕ СЕ ВЗЕМАТ С ВРЪЗКИ, А НЕ С ИСТОРИЯ И ЛиТеРаТуРа, подчертавам литература!!!
Връзкарчета гадни, и аз съм завършил за адвокат, ама не си давам задника под наем за да почна на 200лв при някой дърт пръч ( дърт адвока ), и затова си работя друго по специалността, но няма да Ви кажа какво :)))
желая Ви щастие, предатели на народа!
/ защитавайте бандитите - go on!!!!!!!
> Като ти чета "компетнтните" мнения и виждайки стилът ти, просто
> няма никакъв смисъл да се мъча да отговарям. Просто нямам думи.
> Като ти чета "компетнтните"
пише се "компетентните" - зубърче, научи се на пишеш, моля те!!!
стилът ми е такъв, защото Вие адвокатите сте една ненужна пасмина, просто едно жалко съсловие, което помага на престъпниците, които после ще го сложат на майка Ви, ама Вие си мислите, че някой Ви пази, неееее, АЗ НЯМАМ ДУМИ!
АЙДЕ МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ БЕЗ ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ, ТО Е ЯСНО, ЧЕ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ИЗПИТИТЕ СЕ ВЗЕМАТ С ВРЪЗКИ, А НЕ С ИСТОРИЯ И ЛиТеРаТуРа, подчертавам литература!!!
Връзкарчета гадни, и аз съм завършил за адвокат, ама не си давам задника под наем за да почна на 200лв при някой дърт пръч ( дърт адвока ), и затова си работя друго по специалността, но няма да Ви кажа какво :)))
желая Ви щастие, предатели на народа!
/ защитавайте бандитите - go on!!!!!!!
- НИК
пиши си името - 22222
виждам, че това ти е любимата оценка в училище, двойкаджийчо!!!
ей, ............., майка ти къде работи ве????
сигурен съм, че е по роднинска линия там, сигурен съм!!
какво, не е ли -
еее, тогава вече е ясно, бива си я във френската лщбов.
идиот
ей, ............., майка ти къде работи ве????
сигурен съм, че е по роднинска линия там, сигурен съм!!
какво, не е ли -
еее, тогава вече е ясно, бива си я във френската лщбов.
идиот
- НИК
А как се "завършва за адвокат" ? Мислех си , че са юристи със съответна правоспособност, ама казваш, че в университетите се учи специалност "адвокат" ?
- @@@
98 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|