начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

***FARAONAT IVO NEDIYLKOV OSADI BALGARIA VAV STRAZBURG***

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

***FARAONAT IVO NEDIYLKOV OSADI BALGARIA VAV STRAZBURG***

Мнениеот KOLEV&KO » 07 Ное 2005, 16:24

PREDI 6 DNI STANA YASNO ,CHE FARAONAT IVO NEDIYALKOV E OSADIL DARGAVATA V EVROPEISKIAT SAS PO PRAVATA NA CHOVEKA VAV STRAZBURG. ZA TOVA ,CHE E BIL DARGAN NEPRAVOMERNO DALGO VREME VAV SLEDSTVENIYAT AREST.TUK E MIASTOTO DA BLAGODARIM NA BIVSHATA SHEVKA NA SLEDSTVIETO M.DASKALOVA .I KATO CIALO NA SADEBNATA SISTEMA . CHESTITO BALGARSKI DANAKOPLATCI !!!!!
KOLEV&KO

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 16:51

Мерси, бате! Един път и ти да захванеш нещо наистина сериозно като тема!
Гост

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 17:54

Никога не е била шефка. А, ти, човече си толкова компетентен, че чак ми се плаче. Поне си изтегли кирилизатор, или поне се научи правилно да пишеш на латиница. А най-добре изобщо спри да вземаш отношение, че ни изтощи с глупостите си.
Гост

Мнениеот pavlov_n » 07 Ное 2005, 21:36

Съгласен съм с "Гост" . Уважаеми "Колевико" , кажи кога М.Даскалова е била шеф на Следствието? Г-жа Даскалова беше диреткор, но на ОСС-Варна. Ти случайно да не би да си адвокат във Варненска адвокатска колегия? :?: :)
pavlov_n

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 10:30

Аз съм горния Гост. Едва ли е адвокат там или изобщо някъде. Тези анархистични, с леки белези на отклонения, съждения говорят, че едва ли е така. Той плюе повсеместно. По полицията, по Батман / хайде, за него с основание/, по следствието, по прокуратурата, по съда. По всички теми. Срещу всички участници- в т.ч. и Незрет, който все пак е представител на адвокатурата. Може би, човекът по някакъв начин е пострадал от системата, и затова така я обругава. Не знам. Но мисля, че правилата на добрия тон са задължителни за всички участници. ако ще дискутираме-да. Другото е психотерапия, и не и е мястото по форумите.
Гост

с

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 04:58

Системата е порочна
Гост

Мнениеот pavlov_n » 16 Ное 2005, 12:01

Съгласен съм с преждепишещия.
Едно обръщение към "Колев и ко".
Уважаеми господине , мисля че бях прочел , че сте бил в съдебната система. Ако четете тези редове и ако написаното от мен не предсавлява посегателство върху личните Ви данни то моля отговорете ми името Ви Николай Миланов Николов ли е?
Ако сте този човек то елате да поговорим /знаете къде/ тъй като съм Ви обявил за издирване!
pavlov_n

Назад към Общи дискусии