начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Убийството на банкера Емил Кюлев

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

NJ

Мнениеот HF » 28 Окт 2005, 20:51

Убйствотона този господин разтърси държавата така както ако беше убит президент или премиер на БГ.
От всичко това става ясно че нашата държава се управлява от мафия и в момента е убит сигорно президента или вицепрезидента на БГ.
Жалко за нашата държава просто много жалко.....
HF

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:25

"Новороденият капитал изпуска кръв и мръсотия от всичките си пори ..."
Карл Маркс
Гост

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:32

Anonymous написа:Всички сте анонимни боклуци!Липсва ви робството - да спите под юргана и да ядете пачата.Анонимни сте защото сте кухи!

Аааааа, извинявай ама не разбрах как да те наричам - " кух анонимен боклук" или по друг начин.
Гост

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:35

Anonymous написа:"Новороденият капитал изпуска кръв и мръсотия от всичките си пори ..."
Карл Маркс

:lol: :lol: :lol: хубав виц!
Гост

Re: убиството на....................

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 19:07

Anonymous написа:Само много сериоозни причини,много пари и имуществени интереси,могат да мотивират някого да организира убийство на лице от ранга на Кюлев.Мога да споделя само това,че убийството е организирано перфектно.Кой ще е следващия ? убеден съм,че това не е последното,но е първото от убийствата на лица с високо полжение в средите на белите якички.

Добра логика, но слаба стратегия, колега щом се чудиш кой ще е следващият! Припомням - зората на "демокрацията" новосформираният Г-13. От тях са мъртви двама/Ил.Павлов и Кюлев/, следват още 11 бр. Та те са следващите. :twisted:
А от процисуална гледна точка нищо особено не се е случило, просто едно умишлено убийство. НК не разграничава убийствона клошар от убийство на банкер! Къв е проблема?! :?:
Едно време едни хора дадоха пари на други.Сега си искат дивидентите, но нашите добиха самочувствие и не дават.........., ей така се появи птичият грип по бизнесмените. 8)
Гост

Мнениеот Imperato » 29 Окт 2005, 20:10

Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.
Imperato

Мнениеот Imperato » 29 Окт 2005, 20:11

Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.
Imperato

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 20:34

Imperato написа:Политиците би трябвало да ревят, като научат, че умират хора от студ и без храна, а не че е починал някой, предостнатъчно добре облечен и нахранен.

Абсолютно вярно! Това имах предвид горе.
Хиляди пъти по-лошо е, че и през тази зима десетки хора ще умрат от студ, това е трагедия, а че някой не си е върнал борча и е убит, изобщо не е новина. Защо тормозят гражданите и полицаите, като те нямат нищо общо с това?! Хайде да видим кои трябва да бъдат тормозени............., но те имат имунитет, нали?
Стига пак Бойковски акции!
Гост

Re: NJ

Мнениеот анализатор » 29 Окт 2005, 22:26

[quote="HF"]Убйствотона този господин разтърси държавата така както ако беше убит президент или премиер на БГ.
От всичко това става ясно че нашата държава се управлява от мафия и в момента е убит сигорно президента или вицепрезидента на БГ.
Жалко за нашата държава просто много жалко.....[/quote

От фактът, че толкова много се "впрегнаха", разните му управляващи, означава, че са много притеснени.
Притеснени са, защото и те са набъркани в пералнята на мръсни пари, откраднати в посткомунистическия период и надлежно разпределени.
Притеснени са, и защото се питат кой ще е следващият. Защото "по план" Кюлев не беше "бушон", а беше напълно "чист", също като "притеснените" и не биваше да "изгърми", а щом го убиха, значи в системата им има нещо, което "куца", което им даде сигнал, че системата не е "напълно безопасна" и "бездефектна".
Ей това им е проблема, не че има някаква национална трагедия, опастност, и тям подобни глупости...
Проблемът е, че се уплашиха за животица си....
Но комуто ползите, нему и неудобствата!
Иначе животът си тече и шоуто продължава с пълна сила...
анализатор

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 17:29

Защо пък да е виц?
На мен много ми хареса цитата.
Все пак не приемам, че по този начин трябва да се решават проблемите - независимо на кого са тези проблеми. Не приемам да се решават така проблеми. Нали все пак съществува държава, правосъдие - това не трябва да са само понятия без съдържание.
адв.

Мнениеот някой » 31 Окт 2005, 17:55

[quote="адв."]Защо пък да е виц?
На мен много ми хареса цитата.
Все пак не приемам, че по този начин трябва да се решават проблемите - независимо на кого са тези проблеми. Не приемам да се решават така проблеми. Нали все пак съществува държава, правосъдие - това не трябва да са само понятия без съдържание.[/quote

Няма как да се решават такива въпроси по друг начин - този е начинът за заличаването на следи... 8) У нас мафията си има държава :wink:
някой

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:31

Е някой, какво е твоето мнение не разбрах....
Няма ли адекватен начин да се реагира?
Не е ли време наистина да има гражданско общество - с позиция, която да промени нещата.
Не искам да живея в такова общество - без правила....
И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев... [/quote][/url]
адв.

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:31

Не е ли време наистина да има гражданско общество - с позиция, която да промени нещата.
И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев...
адв.

Мнениеот адв. » 31 Окт 2005, 18:32

И не само аз.
И не ми допада злорадството на някои хора по повод убийството на Кюлев...
адв.

Мнениеот PAPUNIAK » 03 Ное 2005, 01:23

Kakto se e poluchavalo mnogo pati s Bulgarskata darzjava niakoi ima interes vmesto da tragnem na zapad , da sme na istok. Diado Ivan vse oshte darpa konzite.Interesite da se obarnem na istok sa po golemi ot tezi na BG politizi.
PAPUNIAK

Мнениеот Адолф » 10 Ное 2005, 21:19

Кюлев бе убит,защото предвид предстоящото влизане в ЕС е вече излишен за реално управляващата олигархия-от 1944 година досега,поверила му капитали и власт от които явно не е искал да се откаже.Същото се случи и на Илия Павлов в момента,в който реши,че може да бъде независим бизнесмен.Уви Сталинските методи не са отживелица-есть человека-есть проблема,нет человека-нет проблема.
Адолф

Re: ТОВА ЛИ НИ Е РАБОТАТА ?

Мнениеот Гост » 11 Ное 2005, 10:56

strasimir написа:Не само за Кюлев , но и за всички останали милионери в България трябва да има закон , съгласно който да докажат произхода на първия си милион , с който са започнали бизнеса !...

"Мръсен " ли е милиона - всичко да отива в държавната хазна !...

Е това би означавало нова и тотална национализация, просто защото поне 90% от "първите милиони" на новобогаташите са "мръсни"... :D
Гост

Re: ТОВА ЛИ НИ Е РАБОТАТА ?

Мнениеот Гост » 11 Ное 2005, 11:50

strasimir написа:Случайно попаднах на темата ... Тази тема , мисля, че изобщо не може да вълнува сериозните юристи !...
"Пране на пари " , наркобизнес , сенчеста икономика , далавери или невърнатия първи милион на тези , които са му го дали - теми за полицаи , но не и за юристи !...

Ето това е сериозен юрист!!!
Абе, ти от марс ли падаш ... това е тема, която трябва да вълнува особено юристите. Не може да има нормален бизнес в България, докато се перат пари безнаказано; докато има такава организирана престъпност, която строи с размах по черноморието пред погледа на държавните органи. Нещо повече, докато има такава корупция и толкова влиятелни мутри в БГ, сериозен бизнес тук няма да има. А без сериозен и нормален бизнес, адвокатурата е немислима и става един институт, който е изпразнен от съдържание. Адвокатите в най-добрия случай ще правят правни анализи, а в най-лошия ще развеждат хората и делят нивите им. Жалко, че не си го осъзнал, г-н сериозен юрист!
Гост

Предишна

Назад към Общи дискусии