начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Мога ли да съдя Мтел

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да съдя Мтел

Мнениеот Клиент » 09 Сеп 2005, 14:44

Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Имала съм карта Транкарт и с 300 зора я закрих, сега ми пращат нова, която ако искам да закрия трябва да платя 24 лв.

Въпроса е може ли бъде осъден Мтел за предоставяне на лични данни за издаването на карта без мое съгласие?
Клиент

Мнениеот Желю » 09 Сеп 2005, 14:58

Може - ЗЗЛД!
Желю

Мнениеот Александра » 09 Сеп 2005, 14:58

Вижте договора си, а после и общите условия-какво пише относно личните данни. Ако там не пише нещо, с което сте се съгласили предварително по този въпрос /давате им някакво право.../, мисля, че можете!
Александра

Може,но

Мнениеот nezret » 20 Сеп 2005, 15:16

съдържание изтрито
Последна промяна nezret на 07 Ное 2005, 17:54, променена общо 1 път
nezret
Потребител

Re: Мога ли да съдя Мтел

Мнениеот Полицай » 21 Сеп 2005, 22:27

Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.
Имала съм карта Транкарт и с 300 зора я закрих, сега ми пращат нова, която ако искам да закрия трябва да платя 24 лв.

Въпроса е може ли бъде осъден Мтел за предоставяне на лични данни за издаването на карта без мое съгласие?

Не можете. М-тел Ви предлага да ползвате услугите на Транскард, но Вашите лични данни/ЕГН, месторабота,заплата,адрес,телефон и др. са непопълнени в договора , който Ви предлагат да сключите с компанията. Т.е. давате ги Вие и отдолу полагате собствения си подпис. :wink:
Полицай

Мнениеот Георги Генов » 23 Сеп 2005, 08:25

Полицай написа:
Клиент написа:Случая е следния, Мтел дава личните ми данни на Транскарт и те ми изпращат кредитна карта, която не желая.

Не можете. М-тел Ви предлага да ползвате услугите на Транскард, но Вашите лични данни/ЕГН, месторабота,заплата,адрес,телефон и др. са непопълнени в договора , който Ви предлагат да сключите с компанията. Т.е. давате ги Вие и отдолу полагате собствения си подпис. :wink:

Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.
Георги Генов

Мнениеот Чафо » 23 Сеп 2005, 10:30

Аз съм си решил проблема: клиент съм и на М-Тел и на ГлоБул. Като станат три оператора ще ходя с три GSM-а. Някои от приятелите ми казват, че е тъпо, на на мен си ми е добре
Чафо

Мнениеот читател » 23 Сеп 2005, 10:56

Последния писал тук май е героя от следния виц:един клечал пред
Шератон,ташаците му висели и той ги удрял с две тухли;минувач го попитал какво прави,а той отговорил че си прави кефа.Какъв кеф бе,
не те ли боли?Боли,ама като не улуча,знаеш ли какъв кеф е.
Въобще по-голечи мазохисти от българите едва ли има.Робското ни съзнание не се е променило.
читател

Мнениеот Гост » 23 Сеп 2005, 13:43

Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.[/quote]
Ами, така погледнато, можете да опитате да ги осъдите и за това, че Ви изпращат фактура за сметката и разпечатка на разговорите Ви и то са толкова нагли, че на всичко отгоре ги изпращат на домашния Ви адрес! :mrgreen:
А що се касае, че на 18.09 не е имало мрежа-това твърдение не е вярно.Имаше, но беше претоварена от клиентите.Този проблем се решава с един по-скъпичък апарат, който има функция в настройките да търси непрекъснато връзка с клетката докато Ви свърже.Аз съм с такъв и на цитирания ден нямах проблеми със свързването. :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 23 Сеп 2005, 21:29

Можеш! Можеш да съдиш дори и извънземните, че са ти кацнали на ливадата, както остроумно се е изразила една колежка от съседен форум. Всичко е въпрос на разходи. Сравни собствената си кесия с тази на М-Тел, за да ти се проясни малко съзнанието. Между другото аз МРАЗЯ М-Тел.
Гост

Мнениеот Чафо » 23 Сеп 2005, 21:38

читател написа:Последния писал тук май е героя от следния виц:един клечал пред
Шератон,ташаците му висели и той ги удрял с две тухли;минувач го попитал какво прави,а той отговорил че си прави кефа.Какъв кеф бе,
не те ли боли?Боли,ама като не улуча,знаеш ли какъв кеф е.
Въобще по-голечи мазохисти от българите едва ли има.Робското ни съзнание не се е променило.

Читател, всеки може да разказва тъпи вицове и да обижда българския народ. Ти като си толкова умен какъв изход предлагаш? Да си счупим GSM-ите ли? Като нямам избор, а мобилния ми трябва си правя сметката и избирам най-добрия вариант за мен. А ти си пази ташаците.
Чафо

Мнениеот Гост » 23 Сеп 2005, 21:41

Георги Генов написа:
Полицай написа:

Да бе те ти пращат на домашният ти адрес кредитна карта на която ти има името и вече си им длъжник. И аз ще ги осъдя Mtel. Ще ги осъдя и за това, че на 18.09.2005г. 24чса телефона ми не можа да намери мрежа.

Кредитната карта ти я праща М-Тел, а не Транскард!
Гост

Мнениеот koleviko » 01 Ное 2005, 18:00

A IMASH LI NA RAZPOLOGENIE 2-3 GODINI DA SE MOTAESH PO DELA.MI PARI ZA MARLIAVI ADVOKATI ? ZABRAVI ! TE ONEZI "GOVEDA" OT M-TEL ,SA SI NAPRAVILI DOBRE SMETKATA, E OSVEN AKO ISKASH DA SE ZAPOZNAESH OTBLIZO SAS RODNATA SADEBNA SISTEMA , USPEH !!!! BLAGENNI SA VIARVASHTITE !?!
koleviko
Младши потребител

Назад към Общи дискусии