начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Молба към Модератора

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Стар познат » 14 Окт 2005, 15:46

gega написа:Латинец май ще излезе прав, след като тези, които се тупат в гърдите, че са голЯми патриоти пишат следното: "...един от големите българи е възкликнал:"О,неразумни и уроде,поради что се срамуваш да се наречеш българин"!"
Първо, попрочети учебника за четвърти клас и ще разбереш, че Паисий Хилендарски (и да знаеш, че Хиляндарският манастир не е български, а сръбски) не е писал таквиз
глупотевици, каквито му ги приписваш, защото той не би хулил по такъв низък начин своят народ - та, той не е възкликнал "О, неразумни и уроде!", а "О, неразумниЙ Юроде!", сиреч "неразумен народе!" Не виждам за какви УРОДИ е имал предвид Паисий, за разлика може би от някои неразумний случайний посетители на този форум. Единственото вярно нещо, което незнайният "българин" ( правилно изписал се с МАЛКА буква) е написал, се състои в определението за Паисий Хиляндарски - "един от големите българи"!

Gega,
Сега е сръбски, в началото но ХХ век сърбите плащат дълговете на манастира и става сръбски.
Стар познат

Мнениеот ЖЕЛАЕЩ » 14 Окт 2005, 15:51

МОЯТА МОЛБА Е УВАЖАЕМИЯТ МОДЕРАТОР ДА ПОГЛЕДНЕ ТЕМАТА "КОЛА НА ИНВАЛИД - РИСКОВЕ" И ДА ПРЕЦЕНИ ДАЛИ НЕ Е НУЖНА НАМЕСАТА МУ ТУК-ТАМЕ. БЛАГОДАРЯ!
ЖЕЛАЕЩ

Мнениеот Гост » 24 Окт 2005, 08:02

Няма смисъл да се продължава спора. Всички, които не приемаме да се пише на латиница просто няма да отговаряме на въпроси и да се включваме по теми, които не са написани на кирилица.
Гост

Мнениеот Дре Ме Ми » 24 Окт 2005, 09:28

Не става въпрос за това дали си повече или по-малко българин, дали си патриот, шовинист или каквото и да е друго животно. Става въпрос за уважение към тези, към които насочваш въпросите си - за мен е много по-лесно да чета постинг, когато е написан на език, с който имам досег от 30 години, вместо да се опитвам да разшифровам послания, закодирани с интернет-шльокавицата. Именно поради това аз пиша само на кирилица и се опитвам да спазвам всички правила на пунктуацията. А тези, които не уважават останалите и не се опитват да ги улеснят поне по начин, по който могат, не удостоявам с вниманието си отдавна. Иначе, уважаеми госпожи, госпожици и господа, имате право да влизате и в български страници - да, имате право и да пишете на какъвто език искате, имате право и да изразявате мнението си по всякакъв начин, само че не очаквайте от мен да изгарям от желание да разбера какво е вашето мнение, когато е написано на език, въведен в употреба от неграмотни юноши (ах, да - сега им казват тийнейджъри), за които четенето на Вазов, Ботев, Дебелянов, Яворов, Алеко, Чудомир, Павел Вежинов, Петър Бобев, Любен Дилов-баща, Радой Ралин, Недялко Йорданов и много други е загубено време, което може да се прекара в игра на Counter strike.
Дре Ме Ми

Предишна

Назад към Общи дискусии