начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Проектиране ЗКИИП

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проектиране ЗКИИП

Мнениеот Влади » 05 Окт 2005, 16:55

Търся адвокат за консултация, който да е навътре със закона за камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и да е в състояние да ми даде ясен отговор. Моля, ако има някой такъв да ми пише на e-mail: vpopov@netbg.com
Влади

Мнениеот Влади » 06 Окт 2005, 10:36

Ще си платя бе хора!!!
Влади

Мнениеот Гост » 06 Окт 2005, 13:20

Какъв е казуса?
Гост

Мнениеот Влади » 07 Окт 2005, 09:42

Ми аз се водя на длъжност "Конструктор" във фирма Електрон-Прогрес - частна фирма от военно промишления комплекс. Електроинженер съм и не знам дали ще ми зачетат стажа като самостоятелен "Проектант" защото не съм точно в проектантска фирма (Бюро). Аз се занимавам с проектиране и конструиране, защото имаме определени натовски сертификати и имаме допуск до обекти в които други проектанти не биха имали възможност дори да влязат. Както знаете се разшумя,че Електрон Прогрес е първия одобрен български изпълнител и доставчик на оборудване за НАТО и така само заради това, че камарата може да не ми издаде правоспособност ще се изложим пред целия свят, а за наемане на нов правоспособен проектант се изисква поне 6 месечно проучване на човека.
След това дълго въведение питам дали не мога да се водя като някакъв частен случай и да ми се издаде разрешително за инвестиционно проектиране?
Влади

Назад към Общи дискусии