Костов няма право въобще да говори, именно с него се свързва всичко лошо в СДС!
Надежда Михайлова доказа, че е един отговорен лидер, търсещ консенсус в името на България, за разлика от вечно обидения на всички Костов, ако искате гласовете ви да отидат при ДПС или БСП...... Костов гласува 12 поредни пъти заедно с БСП в софийския парламент-ФАКТ. Какво би станало при евентуалното му влизане в парламента-по-добре да не разбираме!!!!!!
- Дата и час: 18 Дек 2024, 20:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
"Коалиция Софиянски и Костов не взима и 4%", убеден е пред "
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: "Коалиция Софиянски и Костов не взима и 4%", убеден е пр
Коментара е излишен, прав е човека да е ядосан. И аз съм на това мнение. Да се скрие някъде, да не се излага повече, няма нужда, видяхме го какво представлява, Костов спри се !!!
- ja jaVIII
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
- cccccccccc
я,,,,,,,,,,,,,,НАДЕТО< ДЕТО ОТКРАДНА ГОЛЕМИЯТ ГАРАЖ НА убо-то, тя ли ще ни оправи? тя един Кол и ВИНКЕЛ - не можа да оправи< ТА>>>>>>>>>>>>
- младежа
Не ме разбирайте грешно колеги, /не съм се занимавал с политика никога, никога не сам бил член на никоя партия, а съм на средна възраст/, но не Ви ли се струва, че сме се научили само да мразим и отричаме, но винаги стоим отстрани и чакаме някой друг да се бори и както се изразява мой познат /човек на когото се възхищавам - знае повече от 10 езика/, ние българите само "мецаме...", но най-жалкото е, че си правим кал, злословим, а после върви доказвай че нямаш сестра...А виждате, че всички сме в блатото...Много по-достойно е да се опитаме /ако можем/, да си помагаме, в противен случай старата българска приказка - за снопа съчки и за отделната съчка ще се сбъдне.. А все пак сме народ с 1300 годишнина, а и по географско положение сме в Европа...
- avvocato
След изборите трябва да се самоубиеш!
- Ч
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|