начало

Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита Съдът премахна такси за адвокати на Столичната община – препятстват правото на защита

Републикански Вестник

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Републикански Вестник

Мнениеот Imperator » 17 Мар 2004, 21:04

Господин Острий,
Защо не Ви харесва това предложение? Държавен вестник е понятие политическо. Няма го по конституцията от 1879 г., следователно е политическо понятие.Аз само чисто и просто предлагам нещата да си дойдат на местата. И не изпитвам страх от умора;да ме наричат, както си искат, даже съм разрешил да ме псувата, ако някой толкова много му се иска, но нека това да бъде само лично, до пощата ми.Бъди жив и здрав, и ако имаш нешо повече по тази идея, давай, аз ще се напъна без умора да го вместя както се подобава.
Imperator
Потребител

Мнениеот Imperato » 20 Апр 2004, 13:28

Днешният Държавен вестник е повод за писане на двойки на студентите. Има един пррофесор, който пита студентите, да му дадат определение за право.И те започват с широко известното, че правото било съвкупност от норми ...И професорът ги пита, къде са тези норми, къде са публикувани. И те казват, в ДВ.Той ги пита, а къде има ДВ.Те казват в библиотеките. А професорът казва, че следовалетлно, правото е съвукупност от норми, държани в библиотеките. И пише двойка с чиста съвет на студента по Право.
Когато нормите не се знаят, не са част от съзнанието на човека, не може да се говори за право.В това отношение има само един начин да се обучи младото поколение да спазва нормите- чрез приучване в обещствените организации, и по-коркретно от УСТАВИТЕ на общественоти ерганизации, в случай
Imperato

Мнениеот Imperator » 26 Юли 2004, 21:55

Терзиева!
Може ли да кажеш нещо по въпроса? Има ли конструкция тук или няма? Чакам.Лека нощ!
Imperator
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии