Molja Vi kompetentno/zatova i pischa v tozi forym/da mi otgovorite:Razreschava li Bulgarskoto zakonodatelstvo"Dvoino gragdanstvo" t.e.bulgarski gragdanin giveesch izvan Bulgaria moge li da kandidatstva i za drygo gragdanstvo ZAPAZVAIKI BULGARSKOTO?
Blagodarja Vi
- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Dvoino gragdanstvo
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Dvoino gragdanstvo
Zavisi v koia dyrjava se kandidatstva. Spored bg zakonodatelstvoto (principno) niama problem za dvoino grajdanstvo. Ima obache dyrjavi, koito iskat kandidatstvashtiat da se otkaje or svoeto grajdanstvo, predi da prieme chujdoto, mislia v Avstria beshe taka.
- *petya
Blagodarja Vi za otgovora.Stava vapros za Holandia-tja ne iziskva otkaz ot Bulgarskoto gragdanstvo,no moja poznata bulgarka giveescha sascho tyk v Holandia mi kaza,che e chela,che v Bulgaria prez 2001 godina e prieta popravka v" Zakona za lichnite dokymenti" s kojato Bulgarskite gragdani ne mogat da imat dvoino gragdanstvo?
S Yvagenie
S Yvagenie
- Anonimen
Да, правилно е чела, но не е вникнала в детайлите. Но както казваше Гео Милев - фрагментът, детайлът е всичко в този свят:)))))))))))) Приложното поле на тази промяна обхваща само лицата, които искат д астанат български гграждани по НАТУРАЛИЗАЦИЯ, българските граждани по произход могат да придобиват двойно гражданство без ограничение. А и самата Конституция гарантира това гражданско право - никой български гражданин по произход не може да бъде ЛИШЕН от българското гражданство.
- karo
- Потребител
BLAGODARJA VI MNOGO ZA OTGOVORA!!!!!!!!!!!!!
PRIJATEN I POLZOTVOREN DEN OT SARCHE!!!!!!
PRIJATEN I POLZOTVOREN DEN OT SARCHE!!!!!!
- Anonimen
kam kogo trqbva da se obarna za da pitam kak moga da poly4a dvoino grajdanstvo i kakvi dokymenti 6e mi trqbvat. ba6a mi e roden v garziq no na 5 godi6na vazrast sa do6li v BG i ot togava jiveqt v BG ima samo BG garjdanstvo.kak da poly4a i grazko grajdanstva .dali 6e moga da imam dvoino grajdanstvo.
- Aneliq
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|