начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Списък на регистрираните търг. марки в Патентното ведомство?

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Списък на регистрираните търг. марки в Патентното ведомство?

Мнениеот rapbah » 20 Окт 2006, 15:10

Здравейте,

Има ли някаква възможност да се провери в ИНТЕРНЕТ списъка на съществуващите регистрирани търговски марки.
Поел съм проект по създаването (име, лого) на нова търговска марка и искам да съм сигурен, че няма вече регитрирана такава.

Благодаря.

П.С. Патентното ведомство има сайт, но той не функционира.
rapbah
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 20 Окт 2006, 22:27

Какво искате да създадете - лого на фирма /предприятие/ или търговска марка на продукт /стока/ ? :roll:
gosho72
Потребител

Мнениеот zidaromazach » 22 Окт 2006, 00:53

Чул бях, че чрез БТПП най-лесно ставала цялата процедура. Ставаше въпрос за нова марка и лого на спортни дрехи тогава.
zidaromazach
Потребител

Назад към Интелектуална собственост