начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

имот, изнисан на ПП много пъти във времето от един ЧСИ

имот, изнисан на ПП много пъти във времето от един ЧСИ

Мнениеот bbozhanov » 13 Юли 2015, 10:43

Здравейте,

Участвам в различни търгове, но попадам на такъв със съмнителна история и ЧСИ. Реших да попитам за публичното мнение, надявайки се да получа (макар и неаргументиран заради етикета) съвет.
1. Книжата по делото представляват 2 листа, в които няма нищо по-различно от това, което е написано в обявлението. Поисках на (п)ЧСИ информация за ипотеки и други - не ми предоставиха от кантората им.
2. Разтърсих се в Интернет за ЧСИ и прочетох за разни схеми с Енерго-Про свързани с неговото име.
3. Прегледах архива на сайта на Камарата на ЧСИ и открих апартамента многобройно изнисан от същия ЧСИ Мариян Петков на продан за различни суми: ЛИНК ТУК, апараментът на Михаил Буботинов.
Купувал съм си имот от много добросъвестен ЧСИ и конкретно от неговия помощник (по това време kalahan2008). Адски съм доволен, видял съм kalahan2008 и знам за него и историята му. Сега бих го наел да ме консултира (ако предлага подобни услуги, разбира се), но нямам контакт с него. Затова и търся помощ във форума, а ако пък случайно въпросният човек, на когото единствено мога да се доверя, чете - моля да се свърже с мен в случай, че има интерес.
Благодаря предварително на включилите се!
bbozhanov
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство