- Дата и час: 05 Дек 2024, 05:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отнемат ни въздуха и гледката
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
отнемат ни въздуха и гледката
На кратко; сабориха старите двуетажни сгради и проектират да строят нов блок тип "Казарма" който ще затвори гледката от терасите ни и ще повиши темпетатурата в района в дни като вчерашния от 40 на 50 градуса. Моля ви, кажете има ли начин да спрем или поне да намалим вредата от поредния празен блок гигант, поредния безумен стремеж за обогатяване на монополистите. Има ли начин да си запазим гледката ни.
- svetla379
- Нов потребител
Re: отнемат ни въздуха и гледката
Умирам за така формулираната тема. Тоя лаф съм го слушал и служебно и граждански през последните 30 години. Ашколсун!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
След като отговаряте така, защо сайта подвежда че е за обикновенни граждани. Кръстете го Сайт за бели якички обслужващи на монополите, та да сме на ясно.
- svetla379
- Нов потребител
Хм .. мисля, че с този си коментар убихте желанието за отговор на въпроса на тези, които могат да дадат такъв.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
bludniq_sin написа:Хм .. мисля, че с този си коментар убихте желанието за отговор на въпроса на тези, които могат да дадат такъв.
Става въпрос за това че в повече от четвърт-вековната ми практика в тази материя независимо от това дали е комунизъм или демокрация все се говори за отнемане на слънцето и въздуха. Държавите в т.ч. и нашата са измислили норми спрямо които такова отнемане се счита за приемливо или не. До колко тези норми са обмислени и правилни това не е мой въпрос, нито пък - дори и да го коментираме, ще произтече нещо полезно за когото и да било. А това за белите якички и олигарсите, монополите или к'вото там било - всеки да се спасява както знае. Аз лично съм си спасил в едно село в провинцията където, не се очаква да ми отнемат слънцето и въздуха, но ако забележа такава тенденция все ще измисля нещо!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
svetla379 написа:На кратко; сабориха старите двуетажни сгради и проектират да строят нов блок тип "Казарма" който ще затвори гледката от терасите ни и ще повиши темпетатурата в района в дни като вчерашния от 40 на 50 градуса. Моля ви, кажете има ли начин да спрем или поне да намалим вредата от поредния празен блок гигант, поредния безумен стремеж за обогатяване на монополистите. Има ли начин да си запазим гледката ни.
svetla379, блокът тип "казарма" във Ваш имот ли е?
Ако не е във ваш имот, то поинтересувайте се колко струва, купете го. И вече, след като стане Ваш, няма да строите блокът тип "казарма" ...
Има и други варианти. Но като цяло, изключват разпореждане от Ваша страна със съдържанието на чужди чинии.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|