начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективност"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективност"

Мнениеот dream1984 » 11 Окт 2011, 03:25

Днеска имахме събрание на което една от точките беше за санирането....
Както и да е представих нещата така отгоре отгоре обаче явно поради тази причина не вникнаха много в идеята.
Та въпроса ми е дали някой от колегите домоуправителчета се е занимавал с това да ми каже за какво става дума, тъй като четох разни статии но са много разтегнати локуми там, няма реално факти, направи това, направи онова...
dream1984
Младши потребител

Re: Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективн

Мнениеот toni_sf » 11 Окт 2011, 08:18

:D Всичко е почти лъжа и измама , ако решите да кандадатствате ЕС за това нещо ,се отпуска кредит на ЕС с по ниска лихва . Парите които ще се получат по тези фондове са в размер на 600лв на домакинство и те стигат единствено да се покрият таксите по кредита. А едно саниране на двустаен апартамент така както са изискванията излиза около 10 000лв.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Re: Въпрос относно санирането и програма "Енергийна ефективн

Мнениеот valeria1956 » 11 Окт 2011, 11:50

На ясно съм с нормативната база. Нещата не са толково прости нито правно, нито икономически, нито като взаимоотношения между живущите. Това което се разпространява в медиите не кореспондира с реалността. Обадете ми се при желание от Ваша страна на тел. 02-9457423 с най - голямо желание ще ви разясня процесите и възможностите, за да спазите изискванията на Закона за енергийните паспорти и Наредба № 5 за техническите паспорти на строежите.
valeria1956
Нов потребител

Назад към Етажна собственост