начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Тормоз -Моля за съвет ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тормоз -Моля за съвет ?

Мнениеот studiox » 11 Дек 2008, 14:52

Здравейте ,
Ще бъда кратък за да не ви губя времето.
Преди 5 години закупихме апартамент.
Още на следвашия ден на вратата позвъни възрастна жена ,явно живееща под нас ,
и каза че ни чува как ходим, ползваме банята ,как говорим и ако не спрем ше подаде жалба.
Децата ни са големи и ние живеем сами като обитаваме апартамента вечер след работа и почивните дни.
След моя рожден ден на които присъстваше един единствен наш колега ,без музика и каквто и да е бил шум пристигна полицай и каза ще има жалба срещу нас.
След всеки купон във входа има жалба срешу нас от въпросната старица ,като в повечето случай ние не сме били а партамента въобще а в останалите също сме били потърпевши на сума.
Опитахме се да поговорим а да обясним че шума не е от нас а от съседи по нагоре ,но тя заяви че за нея всичко е отгоре а там сме ние.
Изминалите празници никулден и 8 ми декември не бяхме въобще в града и като се върнахме рабрахме от служител на полицията че отново има подадена жалба заради празниците.
Не издържаме вече на този тормоз.Вече никого не каним,храним се навън стъпваме на пръсти и вече обмисляме да продадем жилишето.
Мисля че са поддъпкани наши граждански права ,но не съм компетентен.
Моля за съвет към кого да се обърна и как може да се реши този казус.

Благодаря предварително
studiox
Нов потребител

Re: Тормоз -Моля за съвет ?

Мнениеот valya77 » 11 Дек 2008, 14:58

Подайте и Вие жалба до прокуратурата, възрастната жена да бъде освидетелствана. Защото явно нещо не и е наред.
valya77
Младши потребител

Re: Тормоз -Моля за съвет ?

Мнениеот studiox » 11 Дек 2008, 15:09

Благодаря ще ви послушам.

Жената не изглежда луда а живее сама и е просто злобна , но ние не можем да летим и да не говорим и вече направо не ми се прибира у дома .
Идваха полицаи , говориха със съседите които потвърдиха че никога не са чували какъвто и да е звук от нас , но полицията каза че нищо не може да направи и са длъжни да реагират на всяка жалба.
Съседите споделиха че срещу жената от която закупихме апартанента също е имало безброй жалби и тя се е принудила да продаде апартамента е сега живее при дъщеря си.
Ще се потърся адвокат.
Благодаря
studiox
Нов потребител

Назад към Етажна собственост