начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

отвод

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: отвод

Мнениеот trando58 » 24 Сеп 2010, 16:37

До toni_sf
Ей папугайчо!Май пак не си си изял кашичката и не си си изпил хапчетата.
За мене човек който не може да оцени иронията в дадено писание,а я приема буквално,не само е зеленчук,ами по-скоро ошав,че там и витамини няма вече.
За мен не се тревожи,избран съм 2000г.за Управител В ЕС и ще продължа още много години,само господ здраве да дава,въпреки такива недоносчета като ЗУЕС.Има си начини.И то защото си върша качествено работата и хората ми са благодарни,за което един "Професионален домоуправител" може само да мечтае!
Тъй като гледам по времето което отделяш само за този форум,не виждам да си много зает с други дела за които мечтаеш.Дерзай!
trando58
Потребител

Re: отвод

Мнениеот toni_sf » 27 Сеп 2010, 00:28

trando58 написа:До toni_sf
Ей папугайчо!Май пак не си си изял кашичката и не си си изпил хапчетата.
За мене човек който не може да оцени иронията в дадено писание,а я приема буквално,не само е зеленчук,ами по-скоро ошав,че там и витамини няма вече.
За мен не се тревожи,избран съм 2000г.за Управител В ЕС и ще продължа още много години,само господ здраве да дава,въпреки такива недоносчета като ЗУЕС.Има си начини.И то защото си върша качествено работата и хората ми са благодарни,за което един "Професионален домоуправител" може само да мечтае!
Тъй като гледам по времето което отделяш само за този форум,не виждам да си много зает с други дела за които мечтаеш.Дерзай!

:D Приемам личната нападка,но Вас ,Вие страх като гледам да водите коректен диспут по темата :D .Явно имате орден Г Димитров.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост