начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

наводнение-помощ-съвети

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наводнение-помощ-съвети

Мнениеот vladibkolev » 31 Авг 2008, 22:52

Здравеите, имам нужда от съвет.

От една седмица съседите над мен има теяе банята, при разговора с тях, те ми твърдяха, че няма нищо видимо при тях и нямало как да докажа че е при тях проблема и не можели да се занимават с мен. Та въпроса ми е, как да ги накарам да си разкъртят банята и да си оправят теча, след като наистина при тях не се виждат следи от теч, а при мен видимо тече от тяхната баня - когато я ползват. Трябва ли да разговарям с домоуправителя и тои има ли някакви правомощия или да си наема адвокат. Благодаря ви предварително.
vladibkolev
Нов потребител

Re: наводнение-помощ-съвети

Мнениеот ilianmi » 16 Апр 2009, 12:16

Здравейте!Аз имам същия проблем с тази разлика че там живеят наематели които казват категорично ,че не е тяхна работа.Собственика е предупреден отдавна, но според него никой не може да му казва какво ще прави в неговото си жилище!!!Какъв е начина за въздеиствие върху такива "хора"? Моля помогнете!
ilianmi
Нов потребител

Назад към Етажна собственост