начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ползване на съсобствен имот-къща

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ползване на съсобствен имот-къща

Мнениеот marto_danielov » 13 Окт 2009, 19:15

Здравейте! Имам следният проблем, относно ползването на къщата ни от роднини. Къщата в която живеем аз, майка ми и още 2 братя и две сестри, е на дядо ми. Наследници сме ние внуците и майка ми, тъй като баща ми е починал. В момента само майка ми я обитава/а тя е инвалид/, но в седмицата или все някой от децата й я посещава, по-често двамата ми братя. Всяка година обаче голямата ми сестра/понеже само тя е омъжена /кани свекъра и свекърва си, заедно с децата си на гости в нашата къща два пъти годишно поне. Сега обаче освен тях са взели и още едно дете с тях-техен племенник. На всичкото отгоре пък единият ми брат решава и той да си покани гости, без да пита и да се съобразява с никого. Така аз и да искам да си отида-няма как, защото практически няма къде да се спи-няма достатъчно стаи, легла, а и толкова много хора на едно място-не е удобно/трябва да се спи на пода/. От всичко това аз се чувствам ощетена, защото заради тях не мога и аз да си отида.Опитах се да оправя някак проблема с въпроса относно гостуването в нашата къща, но никой не ме слуша, всички искат да се събират хора и да се вдига много шум-така им било забавно. Казах им , че съм против и т.н. Само с думи и приказки не мога да се справя с тях, а и не искат да ме разберат. Мога ли да направя нещо по в-са и къде да се обърна с този проблем?
marto_danielov
Младши потребител

Re: ползване на съсобствен имот-къща

Мнениеот usra_ovcova » 28 Окт 2009, 08:11

Поканете ги да плащат наем на вашия дял.Продайте си дела на чужд човек да ги евава наред.За сега толко.Друг път още.
Сега действайте!СТАРТ!
usra_ovcova
Потребител

Назад към Съсобственост и делба