начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Проблем с дарен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем с дарен имот

Мнениеот brymbarow » 30 Авг 2010, 15:57

Здравейте,
Проблемът ми е следния.Преди около 20 години баба ми и дядо ми даряват на баща ми Апартамент с право за ползване срещу гледане.През 2006 година дядо почина,мината година почина и баща ми и майка аз и сестра ми наследихме апартамента и ангажимента да гледаме баба живееме в съседство и не беше проблем.Съвсем наскоро почина и баба.Баща ми има сестра която се настани в апартамента на майка си и твърди,че е бил вече нейна собственост ние имаме нотарялен акт и всички документи но тя се е запънала,че щяла да развали дарението.Възможно ли е това и как да постъпиме.

Благодаря предварително.
brymbarow
Нов потребител

Re: Проблем с дарен имот

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Авг 2010, 16:15

Трябва да й заведете дело, очевидно, щом се е самонанесла. Зависи от кой град сте, за да наемете адвокат от там.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: Проблем с дарен имот

Мнениеот brymbarow » 30 Авг 2010, 17:35

ivan_lawyer написа:Трябва да й заведете дело, очевидно, щом се е самонанесла. Зависи от кой град сте, за да наемете адвокат от там.

Благодаря,
Не ми се иска да се конфронтирам с нея за сега,интересно ми е може ли леля ми да анулира както се заканва дарение което е направено преди 20 години на баща ми.
brymbarow
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба