начало

Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет

Проблемен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблемен имот

Мнениеот victory28 » 11 Авг 2013, 21:42

Бих искала да разбера как стоят нещата със проблемните имоти, имам един които искам да продам, по скоро идеална част, намерих обява във вестник ( купувам проблемни имоти, идеални части, наследствени права и др. ). Въпросът ми е трябвали ли да прилагам този чл. 33 от ЗС ( предлагане на съсобственици ), че не се разбирам със тях, не си говорим от години, и мисля че няма да ми обърнат никакво внимамие, а и не ги знам къде се намират във момента?
victory28
Нов потребител

Re: Проблемен имот

Мнениеот latinka » 11 Авг 2013, 22:53

ако искате да продадете имота, да, трябва да се приложи този чл. 33 от ЗС :-)
latinka
Младши потребител

Re: Проблемен имот

Мнениеот ivan_lawyer » 12 Авг 2013, 00:06

Трябва да им известите продажбата, с обратна разписка, и т.н. Счита се за нужно въпреки Закона за Собствеността от 51 г., където е от момента на продажбата.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Покупко-продажба