начало

Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет

Скъсан нотариален акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Скъсан нотариален акт

Мнениеот paneli » 19 Юли 2013, 22:02

Синът ми (4,5 години) скъса нотариалниат акт на имота на 3-4 части :shock: Скоро ми предстои сделка с имота,и не ми се губи ден два за изкарване на нов.Нужно ли е да се вади нов :roll: или може да мина със залепен акт(всичко се чете) :mrgreen:
paneli
Младши потребител

Re: Скъсан нотариален акт

Мнениеот sunrise » 20 Юли 2013, 00:40

Не вярвам да се навие нотариусът, но няма проблем да получите заверено копие от Службата по вписванията. Не изисква много време, обикновено се вади за час.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот paneli » 20 Юли 2013, 07:41

Е ,ако дубликата се вади за час,нямам грижи.Въпреки ,че се съмнявам че се съмнявам че нещо в милата ни татковина може да стане за един час без познати :wink: Имате ли идея колко ще ми струва удоволствието за експресна поръчка на дубликата :!:
paneli
Младши потребител

Мнениеот sunrise » 20 Юли 2013, 09:58

Е, не така за всички институции, наистина има много , които работят бързо . Иначе ще ви струва не повече от десет лева с преводните такси. Има и друг вариант, ако си изповядате сделката при същия нотариус, който е издал акта Ви.
sunrise
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба