начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Mолба за съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Mолба за съвет

Мнениеот gdeftimov » 29 Май 2009, 09:57

Здравейте,
Изправен съм пред следните проблеми:
1. Закупих жилище на "зелено", което бе построено. Строителят ме кани про нотариус да подпиша Констативен протокол обр. 15 за да издадат Акт 16. Проблемът е че покривът тече и не е изпълнен според първоначалният план. Длъжен ли съм да подпиша констативният протокол?
2. в договорът за строителство пише че трябва да заплатя определена сума при изливането на плоча-таван, а се оказа че такава няма. Има само покрив от метално дървена конструкция. Мога ли да настоявам за плоча? (при и преди подписването на договора не ми беше казано че плоча няма да има).
Благодаря предварително.
gdeftimov
Нов потребител

Re: Mолба за съвет

Мнениеот sunrise » 29 Май 2009, 10:04

Не може да се отговори на въпросите ви ,без да сме видяли договора Ви,както и проекта. При всички случаи трябва да се обърнете към специалист/и.
sunrise
Активен потребител

Re: Mолба за съвет

Мнениеот gdeftimov » 31 Май 2009, 09:59

благодаря.
gdeftimov
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба