начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Архив на преписки в РПУ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Архив на преписки в РПУ

Мнениеот trocadero » 22 Ное 2012, 07:43

Здравейте,интересува ме за какъв период се пазят в РПУ преписки,които са прекратени.В РПУ ,където се е водила преписката ще ми предоставят ли информация.Преписката е от 2002г.Благодаря
trocadero
Младши потребител

Re: Архив на преписки в РПУ

Мнениеот trocadero » 22 Ное 2012, 17:04

Към преписката има приложена касова бележка за платена сметка към "Глобул",не съобразих да направя копие.Прехвърлих се на друг оператор.Преписката я прекратиха полицаите.Сега след 10 години ми се обаждат от"Глобул"и ми казват,че въпросната сметка не е платена.Интересувам се дали има вероятност да получа копие на касовата бележка която е приложена към преписката.Тогава полицаите които водиха преписката ми казаха,че ако платя сметката /80-90лв./ще се прекрати преписката. Бях си изгубил личната карта/2002г./ и някой с нея купува SIM карта от офис на "Глобул",и говори до лимит,аз пуснах някаква жалба срещу "Глобул",те заведоха някакъв иск ,нещата взеха да се заплитат.Платих натрупаната сметка и полицаите прекратиха преписката.
trocadero
Младши потребител

Re: Архив на преписки в РПУ

Мнениеот chinchilla » 26 Ное 2012, 20:24

Тамън това щях да кажа и аз .. да им теглиш една дълга и огромна. ърсили са те от СГ Груп, най-вероятно. Кажи им, че им опрощаваш всички дългове и да пият по една вода за твоя сметка. 2002 година.... и мен така се опитаха по абсолютно същия начин да ме изнудват, записах ми на телефона десетина разговора, обясних, че има изтекла давност преди пет години и да се оправят . Не са ми звънели от поне 6 месеца вече.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Наказателно право